![]() |
Хтось був на вихідних?
Як верхня траса? |
Знайомий був сьогодні, казав траси супер. Я завтра їду зранку на пів дня.
|
Планую поїхати на другу половину дня
|
Житло:
Садиба Улич, с. Забрідь , 15км від Красії Номера від 400 до 800 грн. Баня - 200 грн/год за 6 чол. тел 050-432-03-23, 050-140-76-11 Садиба "УЛИЧ" – Садиба "Улич" – це комфортний відпочинок у Карпатах (Отдых у Карпатах). |
Катали 19 січня
Сонце і хороші траси, трохи льоду по центру крутячка між пересадками Працювали пересувні снігові гармати знизу та зверху - До питання старих акційних іменних скіпасів На моєму ще залишалось декілька днів та керівництво Красії таки виконали свою обіцянку припинити дію цих абонементів На турнікеті в мене висвітилось "термін дії прострочено" А на касі повідомили, що їх термін дії закінчився в травні 2021 Тому в кого залишились і не встигли використати ни них не розраховуйте ( |
@Nikolay, и ни слова о подорожании :(
В прошлом году будний день 550 обходился в кассе, насколько я помню... Теперь примерно в одну цену с Акционным Буком, Тростяном ;) |
Я помню прошлый год Красия 600грн была, если не ошибаюсь.
Теперь Красия 750 в рабочие и 850 в выходные А на Буке сохранилась утренняя акция сколько то % при покупке билета до 09:00 утра ? |
Цитата:
Только летние акции или при покупке нескольких дней подряд цена уменьшается, чуток. ;) Но это совсем другая история... |
|
Хто на Красію?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:39. |