![]() |
Ну что, поехали? Krasiya.info : Новости
|
Цитата:
В том году тоже желающих было куча, а на горе нас каталось аж 5 человек (погодка правда не способствовала:agree:). |
Цитата:
Krasiya.info : Новости Враховуючи нестримне бажання покататися, я б туди не поїхав. Лижки я більше люблю, ніж катання по траві і камінню. Добавлено через 9 минут Але це діло кожного. Не вважайте повідомлення як антирекламу. :) |
Цитата:
Итак, если неполучится Бук, то буду на Красии в субботу. Бук стоит в приоритете №1. В воскресенье, должен быть в городе. На Красии заработала вторая вебка Krasiya.info : Новости |
Цитата:
|
Цитата:
Але це має бути просто бомбезно!!! :slalom: А всім хто збирається на Красію, хорошої траси і побільше сніжку! :skiing: |
говорят что завтра будет нашару подъемник. Может ли такое быть? А то что то мало верится в такое чудо :)
|
Цитата:
P.S. Это лично моё мнение. |
Отпишитесь кто был сегодня на горе, как трасса? реально ехать или лучше повременить?
|
Ехать.
|
Цитата:
|
Судя по вчерашним вебкам и учитывая снегопад и постоянную работу пушек, думаю, будет клево. Я еду.
|
А ми думаємо поїхати в понеділок - людей буде не мульойн, а якихсь сто тисяч.... Та і сніжок ще нападає... Думаю буде класно...Татьяна, якщо буде не важко - напиши коменти на рахунок сьогоднішнього катання на Красії.... СенкЮ........
|
У темі 3 додатків
Я думав буде гірше. В принципі гора в нормальному стані вікатався добре.
Да є на нижній частині трохи льоду, з обіду народа побільшало. Були якісь проблеми з турнікетом, тому в один момент виникла черга, але вони рішились. В будні буде дуже даже харашо, тому хто не встиг їдьте. Пара фото на додачу |
Судя по фото очень даже неплохо прошло открытие.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:55. |