![]() |
jurabike, Юр, а че из кросс-кантри есть? можно (даже лучше) прошлых годов.
|
на тебе ?
минулорычны проданы в нуль, є свіжі орієнтовно які вимоги до байка ? |
Цыогорычны быры, Борысымус!
|
Цитата:
Цитата:
Че недо? А хз. Я в них не шарю. Катал на выходных на GT Avalance Pro - очень понравилось :) Кх-Кх, посмотрел сколько стоит то, на чем я катал - оно ж стоит мешок денег :shock: |
твій ріст 178? уточни, будь-ласка
простий кантрійний байк Bergamont Vitox 5.1 коштує 3 140 грн, потужніий на дисках Mongoose TYAX comp disc - 4000 грн. Зробим знижку ... по знижках ще є залишки 10 року Centution ( ин Екстремстайл). За 2 тищі маю по акціі польский CROSS |
Цитата:
Еще интересуют женские велоперчатки S, или юниорские... Вопрос по вилкам Rock Shox все еще открыт... Revelation? :) Добавлено через 9 минут хотя, какая доставка??? в Подобовце встретимся :) |
по покришкам:
Ігнітори26х2.1 остались тільки кевларові по 165 грн (зробим знижку) є ще Ranchero 26x2.0 по 120 грн по перчаткам: перчатки Келлис в розмірі S по 70 грн є в асортименті по вилці : для кантрі \АМ певно краще буде той шаровий Ревелейшен що ти кидав ссилку. У нас то значно дорожче. А якщо ти хочеш їздити щось жирніше , то можу запропонувати вилка RS SEKTOR RL Coil U-t 100-140 MCN чёр/сер . Твоя рама витримає 130 мм, на 140 можна не викручувати. Ціна там теж непогана - 3680 грн та зараз можлива добра знижка. |
- возьму кевларовый игнитор :) что там с жесткостью? 70а?
- перчатки, размер XS... вот эти понравились http://www.kellys.com.ua/bikes/comp0...NY_grey_TV.jpg Добавлено через 1 час 2 минуты С вилкой уже вроде определился :) Юра, покрышки и перчатки вышли, наверное Новой Почтой... а то ждать встречи нет сил :) |
25% знижки на увесь асортимент 661
додаткова знижка на перчатки минулих сезонів |
Юра, що є з фуллфейсів 661 ? Розмір ХЛ цікавить. І ціни.
Дякую. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:50. |