![]() |
@Drunk3nSa1lor, раніше в темі згадувалось про встановлення кріплень у Тернополі, маєш знайомих спеціалістів, які поставлять Атак на Армаду?
|
@HamiN, так, маю. Але зараз цей чоловік не в Україні навіть, коли певернеться - невідомо.
Тому, найближче місто, де це можна зробити - це Львів. Якщо потрібно, то спробую допомогти, так як зараз сам живу в Львові і часто їжджу в Тернопіль. |
@Drunk3nSa1lor, так, потрібно. Львів, це ти маєш на увазі конкретно якийсь сервіс г/л спорядження? На рахунок доставки в Львів Нова пошта чи можливо власним транспортом в Тернополі буваєш?
|
@HamiN, Шо за проблемы ? Высылай нам все постаим и настроим, поправку за пересылку учтем !
|
@Kirill, не то що би проблеми, уточняю можливі варіанти.
Напевно так і зроблю, відправлю до вас, завтра наберу уточнити деталі. |
Цитата:
Доставка в Львів - то я все своїм транспортом, буду на ці вихідні в Тернополі. Якщо розглядаєш варіант пересилки в Київ - то взагалі проблем нема, віддавай @Kirill тай все. |
Ребята, подскажите где сейчас в Ужгороде можно отремонтировать поврежденный тефлон лыж, и какие цены сейчас примерно (уже лет 10 не обращался)?
Раньше у Отто Ивановича знаю можно было сделать и у Канте в Эдельвейсе... |
Підкажіть будь ласка, чи реально знайти бампер (замінити пошкоджений) для 2014 elan amphibio waveflex 12?
|
@Olha.Bojana, перезвоните в Горные лыжи, горнолыжное снаряжение – заказать, купить горные лыжи в магазине Skirental.kiev.ua
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:41. |