![]() |
Ремонт шолома
У темі 1 додатків
Може хтось підкаже, чи є якийсь засіб, яким можна усунути такі подряпини?
Чи може хтось знає майстра, який вміє це робити? Може @Kirill і таке вміє? |
@HappySkier, навіщо воно тобі? Чудовий бойовий шолом ))) Це покриттю хана, скоріше за все катався по багажнику в таблетці на Драг. Забий чи заліпи стікерами. Перефарбувати можна, але є сенс?
|
якщо є бажання заморочитись - то треба знімати стару фарбу, наносити грунт та заново задувати. Але є багато але. Як пластиковий шелл зреагує на грунт і нову фарбу? Чи не погіршаться від того його властивості? Ніхто не знає)
Тому підтримую попереднього коментатора, забий і катай - бойовий шолом, подряпини додають експіріенсу. І наклей на нього пару стікерів, це змістить твою увагу з подряпин на стікери))) Пригадую свій перший шолом, як я на нього назбирав 190 грн і здував з нього пилинки. А потім мені в голову прилетіла швабра північного витягу на Тростяні, і через весь шолом з’явилась величезна подряпина) Перша думка була теж його чимось задути, але потім забив. |
Цитата:
А це ж її улюблений шолом вже 7-8 років! Це ж як в Дизельшоу:"Он поцарапал мою сковородку!!!" Хелп! :girl_cray2: Якщо серйозно, то я так і думав, що тут вже кранти, але сподівався, а раптом хтось щось знає. :) Може плівка є якась, типу як на автомобілі клеять? |
@HappySkier, модель і розмір скажи
|
Цитата:
Точну модель не скажу, на шоломі не написано, а купували давно - не пам'ятаю. |
@HappySkier, нема (
|
Цитата:
Дякую за пошуки. |
@HappySkier , на скільки мені відомо, плівку клеять для захисту не на подряпану машину, а на нову або щойно пофарбовану. Про невизначеність у взаємовідносинах між пластиком і грунтом-фарбою тут вже написали. Тому найкращим виходом з даної ситуації бачу букет квітів, чоколяда, нова сковорідка, свій варіант (потрібне підкреслити)
|
Цитата:
Квіти стоять на столі. У гуглі вже зробив купу закладок на нові "сковорідки" згідно її смакам. :) |
Покрасить можно, не вопрос и грунты с шлемами нормально реагируют и шпаклевки, у меня маляра красили убитые в хлам шлемы и все хорошо. Касательно пленки, если царапины глубокие то не пойдет, только красить, пленка когда клеится ложится плотно и глубокие царапины проявятся, а вот мелкие в принципе пленка скроет, хотя если пленка будет какая то рябая, может и незаметно будет. Надо пробовать. Но что бы вы не делали, кронштейн гоупрошки надо будет снимать
|
Автомалярка. Бампера ж красят пластиковые.
Только, наверное, вентиляционные щели как то затыкать нужно, чтоб внутрь не задуло, или демонтировать внутрянку Можно , конечно из балончика, что в строительном магазе продается, покрасить, но без грунтовки или шпаклёвки как и с пленкой подряпины будут просматриваться и краска такая стирается , наверное, потому что без грунтовки у меня было( я к НГ по приколу из балончика степлер себе в золотой покрасил, практически не пользуюсь, но потёртости появились) |
У темі 1 додатків
Дякую всім за поради! :friends:
Я дружину почав поважати ще більше. Вона, на диво, героїчно витримала подряпання свого улюбленого шолому і сказала, що буде катати в ньому навіть при такому бойовому вигляді. :) Після цього я трохи пошаманив над шоломом і він став набагато менш «бойовим». Глибоких подряпин, на щастя, тут не було, тільки здерта фарба. А шматочки відлущеної фарби цікаві – нижня частина цих шматочків біла, хоча сама фарба зверху чорна матова. Тому і вийшов такий страшненький «бойовий» вигляд шолому. Я взяв і просто пальцем акуратно скатав ці шматочки, щоб вони не потягли за собою інші частини фарби. В результаті, «бойовитість» шолому стала набагато меншою. На фото для порівняння шолом у «бойовому» вигляді і такий яким він став зараз. З двох метрів такі подряпини в очі вже не кидаються. |
Цитата:
|
Та не вопрос, попробую помочь если решите красит шлем
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:38. |