![]() |
Цитата:
|
@vaalikos, ненене, я не сторонник публичной рукопашной на склоне. Это было бы неспортивно ввиду плачевного состояния оппонента. Но есть намного более эффективный способ уменьшить поголовье прямоездящих джентльменов – предложить выбор между заменой мне палок на аналогичные или часовым занятием у инструктора, разумеется, через кассу :mosking:
|
Вообще такая работа востребована? Ведь по моему нет даже таких вакансии на всяких НН, ГородРабот и т.п. Сейчас везде вакансии только в IT сфере. Напишите сколько вообще зарабатываете. Правда очень интересно.
|
@Данилов Дмитрий, какая работа, бро? Ты переработал, иди отдохни.
Цитата:
давай так, ты сначала напиши, сколько ты на сео зарабатываешь, а потом мы напишем, сколько зарабатываем на ремонте и кастомизации лыжных палок (спойлер - речь идёт о трёхзначных суммах) |
Друзі, потрібна порада.
Від часу зламався пластиковий кінцевик у скі-тур палиці Komperdell Contour Titanal II. Підкажіть чи можно в Україні придбати цю запчастину? Чи може взагалі замінити нижний сегмент? |
@ag74 ,
1. Гугл не? 2. Ебей не? 3. Завжди є можливість відсканувати цілий і надрукувати собі пачку на 3д принтері |
@ag74, не знаю за готові, але по 3д друку - звертайся, то не питання. Знайдеш готову модель - супер, нє - замоделюємо.
|
@Sheridan ,
Шукав. В Каприкорнє знайшов тільки "Накінечники для палиць Komperdell TUNGSTEN/CARBIDE FLEX TIP" Чи підійде він до моїх старих скі-тур палок не знаю. Замовляти за кордону, то вони будуть золоті. Тим паче що кордон майже заблокований і коли приїдуть невідомо. Наприклад, Ukraine Express попереджає своїх клієнтів - посилки можуть приходити з великою затримкою. Про 3D принтер. Не зрозумів як надрукувати вольфрамово-карбідник кінчик, що інтегрований в наконечник? :) |
Цитата:
|
Цитата:
https://www.aliexpress.com/item/4000351577317.html або ось таке: https://www.aliexpress.com/item/1005006069616112.html Можливо, Ви у процесі більш прискіпливого пошуку знайдете відповідний аналог і для себе. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:27. |