![]() |
Юра, а скільки там зараз є трас усього?
|
Цитата:
Все трассы с 5-го пока не готовы, на них есть завалы, на черной в начале упало дерево и поломало мостик, на красных тоже есть завалы. Их пока не чистили и не приводили в порядок. Соответственно 5-й как написал Юра не работал пока. |
Цитата:
І є три траси на 2 , дві ДХ-шні робили кримчани з Фракшен, а одну оглядову буковельці. Після зими відновили тільки чорну по якій проводили гонку. Червону я не їздив та кажуть що вона не "попливла". Оглядову перековиряли корови які там пасуться. Траси на 5 не відновлюють, підйомник не вмикають - невигідно. Нові траси на 2 теж не копають, хоча і обіцяли. Чому ? Не знаю... Хоча згадуючи фейсбучні двіженія з позатрасовим катанням на Буковелі я би пропонував підняти в мережі інтерес до цих питань. Можливо , що все зрушиться з мертвої точки. особисто я думаю що Етап Кубка України треба проводити на 5 , наприклад, на екскаваторці. Одного мене не почують ))) |
|
ставьте лайк на коммент кто согласен:)
"сподіваюсь що курорт нарешті зверне увагу на початківців! ставте лайк хто за синю трасу!" Pinnwand-Fotos | Facebook |
Хе :)
Цитата:
|
|
и ХС уже подоспело
Cross Country / Open Season Weekend / Bukovel Bike Park - YouTube |
Умгу, Олежко молодец! И снял и смонтировал :good:
|
Так чё, на Бук поедем в этом сезоне? Хотелось бы глянуть, что там.
|
Вернут пятёрочные трассы - поедем.
|
треба піднімати хвилю на фб і офсайтах
|
Бестолку, говорят. От чёрной трассы, которая с кикерами вся, не осталось ничего практически. Нужно заново её строить. А синяя/красная с миллиардом "контруклонов" не выдерживает никакой конкуренции с синей трассой ПЛП.
|
|
сьогодні випадково зустрів генереального. В розмові я пожалівся на нестабільнівсть ББП, на проблеми з старими та відстуність нових трас. Він не заперечував про запуск 5-ки на час проведення Етапу кубка України в серпні.
пи.си. Приватна розмова не є службовою запискою чи наказом по фірмі. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:25. |