|  | 
| 
 Цитата: 
 Цитата: 
 | 
| 
 2 айгор , приїдете будувати остальні траси ? | 
| 
 пригласили, но у всех работы , заботы, чуть позже наверно приедем | 
| 
 вчора говорив з Артемом, він з Олексієм вже вкатали нову трасу. Відгуки ? ЖИР!!! Траса серйозного рівня, не для новачків. Хоча всі трампліни можна просто об"їхати. Я вже дозамовив всі недостаючі компоненти для свого байка і чекаю на відкриття . | 
| 
 Цитата: 
 | 
| 
 | 
| 
 команда шейперов из FRaction создали новую трассу для спусков в ГК "Буковель" отчёт о проделанной работе тут: Fraction | 
| 
 секретна інформація :)) на 11-12 червня планується презентація нової ДХ траси на г.Буковель. Будуть каталка та змагання. Запрошуються усі райдери. Пропрацьовується можливість лейк-джампінгу. | 
| 
 ще трохи фото з нової траси Добро пожаловать на главную страницу - Bukovel Bike Park | 
| 
 НЯМНЯМНЯМ!!!!!!!!!! Но есть вопрос:  Цитата: 
 | 
| 
 Ден, это еще прошлогодняя информация у них висит. | 
| 
 Упс... Тогда просто НЯМНЯМНЯМ!!!! Должно быть неплохо. Надо ехать :) | 
| 
 Цитата: 
 | 
| 
 28 травня байкпарк маэ офыційно почати свою роботу я там буду 29-го | 
| 
 Оновлений байк-парк офіційно презентував свою нову трасу.  На презентацію приїхали джуе швидкі райдери з Росіі та Криму. Вони позитивно оцінили трасу та нагадую що вона досить НЕпроста. А вже буквально в понеділок почалась робота над проектування та будівництвом наступної траси. Вона повинна бути надзвичайно простою з великим легкими поворотами. Старт на верху "двійки" , потім по переїзду на "одиничку" , попри "Арену" лісом. В районі схилу №1 дві-три великі дуги з виїздом на колибу "Фільварок". Далі через турецьку зону попри "Чайну" та бювет з фінішем на низу "двійки". Ми в понеділок протоптались по цьому маршруту. Проект мені сподобавсь, для розминки саме то. Довжина більше 3 км. Ну і під наступні змагання буковельці обіцяли відкрити "Вістлер". Саме так росіяни назвали старий байк-парк на "пятірці". | 
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:26. |