![]() |
Буковель БайкПарк 2011
На будівництво байк-парку підписались кращі українські шейпери - Fraction з Севастополя. На сьогодні хлопці вже на територіі курорту - риють. Cкільки саме трас вони збудують мені невідомо. Адже зимовий сезон ще не закінчився , а я чув що деякі фрагменти траси будуть по лижних схилах двійки .:unknown:
Та все рівно новина позитивна, будем чекати швидкого відкриття байк-парку. Кримчани вже мають квитки додому.:) пи.си... знаючи їх талант по будівництву смачних трас сам маю бажання зібрати на колеса свій Номад. |
Це дуже добра новина, особливо після минулорічних чуток про те, що байкпарк перестане працювати. Надіюсь, цього сезону буде можливість катнути там, і не раз!
|
якщо буде багато людей то не закриють :) а так принаймі за ті 2 раза що я був літом, то райдерів не було дуже багато :) я за байк парк, буде можливість гарно проводити вихідні літом =)
|
На двійці літом багато людей, наявність чи кількість байкерів ніяким чином вже не вплине на закриття\відкриття підйомника. Хоча збільшення кількості байкерів матиме позитивний вплив на подальший розвиток байк-парку вцілому.
В мене ,взагалі, є ідея зробити МЕГАтрасу з стартом на г.Довга і фінішом на низу 11. Ідея на сьогодні утопічна та там може бути траса єврорівня. Довжина є, перепад є, нема тільки прямого підйомника та необхідної кількості райдерів для запуску такого проекту. |
а що на 5 тих трас уже не буде ?:(
|
траси "старого" байк-парку ніхто не буде ліквідовувати, без відповідної підтримки чорна та синя самі загнуться. Екскаваторна протримається в робочому стані довго . Та підйомкик включать лише при напливі байкерів. А несанкціоноване відвідування закритих трас веде до спілкування з охороною курорту.:unknown:
|
Цитата:
Цитата:
|
Ден, по-перше , вони не підходять на двокрісельний підйомник ,
а по-друге : Цитата:
|
пиратское фото, одного из многих элементов трассы
https://lh6.googleusercontent.com/_F...DSC0267113.JPG https://lh6.googleusercontent.com/_F...DSC0267511.JPG |
по словам одного їз менеджерів парку, траса щодня збільшується на кількасот метрів. Робота йде в лісі між 2а та 2б. Собсно , це й видно на знімках.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:23. |