![]() |
Вільний хід Deore
Допоможіть з налаштуваннями задньої перекидки Shimano Deore. Кожен раз після перемикання на більші зірочки доводиться переключати шифтер два рази, щоб перекинути на меншу. Далі нормально все. Тобто присутній "люфт передачі".
|
на задній перемикачці є маленька гаєчка . В неї заходить той металічний кінцевик кожуха троса та сам трос. Зкинь перемикачку на найменшу зірочку. Покрутивши ту гаєчку в один , а потім в інший бік методом "научного тику" підбери таке положення щоб ролік перемикачки був на одній осі з зірочкою.
має стати все добре . Якщо ні , то звернись в майстерню )) не забудь перед цим вимити байк, вичистити ланцюг та тросики в кожухах. Часто банальний бруд є причиною поганого перемикання. |
То что предложил Юра должно помочь, если не будет хватать хода гаек попробуй подтянуть тросик.
Вот статья по настройке задней перекидке SH Deore. UABike.com - Велосипед как образ жизни | Настройка заднего переключателя - |
думаю надо просто заменить трос и боуден на заднюю перекидку
закисло там все, грязь и т.п. имхо |
та ні. за цим я слідкую. це сталось після падіння, хоча нічого й не погнув, але рвонув трос. все працює нормально, але не можу настроїти як було. перемикається і вгору і вниз, але немає чіткості такої як раніше.
|
тогда читаю Юрубайк
надо отрегулировать параллельнсть заднего переключателя со звездами кассеты... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:17. |