![]() |
@Fazer Alex , как минимум до 9-ки с 7м андроидом обновиться стоит. Улучшений много, ухудшений не выявлено.
|
Цитата:
|
ну, Blackview BV 7000 Pro как бы тоже не предел мечтаний. Ко мне попал на реанимацию с диагнозом "отстой, тормозит, начал сам звонить кому попало". Причины и вирусы не искал, радикально перепрошил на кастомный 7-й андроид. Не понравилось, прибил, поставил родной 6-й, вроде работает.
Глобальный минус - нестандартный USB-шланг, разъем со стороны телефона чуть длиннее. В анамнезе обнаружилось вот что... Заряжали и обычным, если поерзать и сильно надавить то контачит. Понятно, что со временем гнездо разбилось. С трудом был найден тоже нестандартный шланг на магнитной застежке и с еще большим трудом переходник затолкали в тел. Теперь переходник вытащить невозможно, родная резиновая заглушка его не закрывает, герметичность потеряна, т.е. "защита" уже не защита. Ну и дизайн... Дело вкуса, мне стиль "кирпич на болтах" не нра, и весит таки как кирпич на болтах)) |
Цитата:
що ж стосується роботи, то я не помітив ніяких зависань чи тупняка, навіть на невеликому морозі до -5. але у 8 версії процесор трохи потужніший, ніж у 7, та й оперативної пам'яті 6Гб. мій старий соні-ерік P1i за 10 років падав багато разів, тому я, розуміючи, що для звичайного смартфону падіння може закінчитися смітником, спеціально купив захищену модель. спочатку думав взяти 9 модель Blackview, але у неї низька роздільна здатність екрану, та й ціна 10к проти 7к за восьму. звичайно, хотілося б мати AGM X2, але він занадто дорогий як на мене. |
Повністю розчарований якістю від Sony. :bad:
Sony Xperia Z. Термін користування - трохи більше 2,5 роки, причому останні півроку він просто бісив, не хотілось бачити. :oops: Основні недоліки: - через рік батареї стало вистачати на півдня при не дуже активному користуванні; - почав глючити датчик приближення; - приблизно через рік телефон почав тормозити, повернення до заводських налаштувань практично не допомагало; - періодично без причин втрачав мережу, допомагало тільки перезавантаження. Sony Xperia M4 Aqua (дружини). Термін користування - менше 2 років. - мало пам"яті (практично неможливо встановити декілька сторонніх програм); - до року вийшов з ладу динамік (поміняли по гарантії); - місяць назад погас екран. В єдиній з десяти майстерень, в якій погодились ремонтувати це г..., назвали вартість ремонту 1100 грн, так що продав на з/ч. Декілька разів хотів купити Xiaomi. Тримав у руках різні моделі, від бюджетних до флагманів. Чомусь ну зовсім не зачепили, пробував себе умовляти, що класні телефони, ну ніяк...:acute: Два місяці назад повернувся до Нокії. Взяв відразу після появи в Україні Nokia 7 Plus. Поки що політ нормальний. :good: |
Користуюсь більше року SAMSUNG galaxy s7, що можу сказати... флагман він флаган, хоть і не найновіший. Фото робить кращі за цифрові мильниці. Тримав в руках S7 adge, так за рахунок округлих боків дисплею, трохи не те.
|
@SOUZmultFILM , юзаю саме edge...до цього взяв s7, який згодом обміняв з доплатою на edge))
|
Взял Sharp aquos s2
за эти деньги - бИмба |
А где sharp брали? Можно подробнее.
С jd чётно стремно заказывать. |
Цитата:
начитавшись страхов что воруют на почте заказал 3 штуки. все дошли. два уже и продал что интересует - спрашивайте на 4пда в принципе все описано телефон мне очень понравился |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:54. |