![]() |
Можешь на метку на карте поставить где замок находится?
|
Цитата:
|
Старий Млин - напевно перше місце із ресторанів(?), куди сходяться гості міста, які в Тернополі вперше. На рахунок дизайну (інтер'єр, екстер'єр) - тут, думаю, кожен має подивитись і вирішити для себе гарно там чи ні, ато дуже він "неординарний", якщо це можна так назвати. А от на рахунок кухні - там ДУЖЕ смачно, незадоволених ще не зустрічав.
В будь-якому випадку відвідати варто. |
Drunk3nSa1lor, так а что есть в Тернополе еще? Давайте, колитесь :) . Интересные места райцентров - основное, для чего я создавал эту тему.
|
Каменное село, Олевский р-н, Житомирская обл.(вики)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ne_village.JPG Интересное место. Через него есть отличные веломаршруты (например этот). Вообще, места в тех краях живописные, заповедные, я б сказала - партизанские... настоящие большие болота, переходящие в озера, песчаные дороги, очень мало людей :) очень много комаров и гнуса :( |
Цитата:
|
Цитата:
Є у нас озеро, досить велике, практично в центрі міста. Останніх років 2 на ньому навіть проводяться якісь контести (водомоторний спорт, гребля, віндсерф). Відповідно пляжі і катери теж присутні. Є гідропарк - парк, штучно побудований колись прямо на воді, знаходиться теж недалеко від центру. Особисто мене тішить немала кількість лісових насаджень навколо міста - можна в будь-який момент організувати вилазку на пікнічок в місце, де не буде людей. Можна навіть гриби позбирати, хто шарить. Закладів розважального типу в нас дуже багато і буде ще більше. Є гірськолижна школа, є схил на метрів 500, де вони інколи тренуються. Взагальному - місто маленьке і затишне, зазвичай гостям подобається, велкам! Тернопіль MiniLook - YouTube Щодо цікавих місць вже Тернопільського району - це вже треба більше часу на відповідь:) |
Блін! Як я міг забути!!
Наша локальна пивоварня Опілля - це одне з найкращого пива, які я пробував! Всі любителі пива просто зобов'язані його спробувати! |
Цитата:
Видосом проникся, спасибо. |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:26. |