![]() |
Цитата:
Нещодавно був скандал у пресі - один із багаторічних дослідників норвежської антидопінгової компанії написав книжку про допінг у спорті: Бывший работник антидопингового агентства Норвегии: «В биатлоне мало шансов, что тебя поймают за допинг» - Биатлон - Sports.ru Після цього почався шум у пресі і навіть десь відкопали інформацію, що велика кількість спортсменів і спортсменок із Норвегії, Німеччині і ще із ряда європейських країн сиділи на допінгу. Був слух, що Нойнер теж пішла із спорту передчасно, так як підозрювалась у вживанні допінгу. Половина збірної Норвегії з біатлону і лижних гонок - це офіційно визнані асматики. Перед гонкою вони пшикають собі спеціальні препарати для розширення легень (заборонені для простих смертних,) і на трасі видають на гора супершвидкості. Польська лижниця Юстина Ковальчик неозноразово розказувала у пресі, як її суперниця по цеху Маріт Бьорген, кілька років тому ні з того ні з сього стала асматиком. До астми на фішіні вона займала місця із 20-тих по 30-ті, зате після офіційного визнання стала одноосібним лідером Кубків світу. Ви гляньте на асматика Туру Бергер - це ж не баба, це ж натуральний хлоп! Як можна вилікувати рак останньої стадії, пролікуватися і так гасати стільки сезонів? На стероїдах і заборонених преператах сидить. Бьорндален, до речі, теж офіційно визнаний асматик. Цитата:
Загалом, можна скільки хочеш обговорювати чому це сталося і як це сталося, однак в результаті ми вже нічого не здатні змінити. Залишається дочекатися офіційної заяви Бринзака чи когось із тренерів, а далі вірити в те, що далі наші дівчата зберуться і будуть по справжньому боротися у наступних гонках до кінця. Це важко переварити, але наші сьогодні на трасі були мертвими. І за майбутню естафету щось стає страшно. Дуже хочеться вірити, що це лише сьогодні так. Я собі тільки можу уявити, яке гамно по трубах вже понеслося у нашій пресі та серед вболівальників... А загалом день дєрьмо - Кая Турскі провалилася, наші дєвки провалилися :evil:. Де тут смайлик "пойду, уб"юсь ап стєну"? |
Только-что Шхумова Елена допустила ошибку и... я до сих пор не могу понять как она обратно на сани залезла!:shock: Боец однозначно!:good:
п.с. А прилично катила:( |
Через пару минут заход Шона)
|
Разыграны медали в санном спорте: одиночники, женщины.
1 и 2 место Германия, 3 - США. Наши девочки на 26 и 31. 1. Натали Гайзенбергер 2. Татьяна Хуфнер 3. Эрин Хэмлин ... 26. Олэна Стэтскив 31. Олэна Шхумова Не смотря на результат мне очень понравилась Елена Шхумова. Верю, что у неё большие перспективы.:good: Жаль, что запорола последнюю попытку... |
Мда уж...
Это про хафпайп... Шон при 1-ой попытке упал два раза.... Добавлено через 3 минуты После первой поптыке на 1 месте 15-ти летний японец Ayumu HIRANO Добавлено через 8 минут Вырубил я трансляцию России 2 - тормозит жутко! Гляну в повторе на УТ-1. Добавлено через 23 минуты Чего-то я не догнал!!! В трансляции УТ-1 на 20.30 заявлено хафпайп финал, мужики. А вместо этого фигурное катание((( |
Дааааааааа вот те бабушка и Юрьев день Хафпайп, финал, мужчины - Сноуборд - Зимние Олимпийские игры Сочи 2014
|
Цитата:
Цитата:
А результати дійсно вражаючі - Шону Уайту конкретно не везло сьогодні. В принципі, багатьом сьогодні не везло, я вже про це писала вище :pardon:. Ну що, підсумки дня. 11 февраля Разыгрывается 8 комплектов медалей Фристайл. Слоупстайл. Женщины 1. Дара Хоуэлл (Канада) 2. Девин Логан (США) 3. Ким Ламарре (Канада) Лыжные гонки. Спринт, свободный стиль. Мужчины 1. Ула Виген Хаттестад (Норвегия) 2. Теодор Петерсон (Швеция) 3. Эмиль Йонссон (Швеция) Лыжные гонки. Спринт, свободный стиль. Женщины 1. Майкен Касперсен Фалла (Норвегия) 2. Ингвильд Остберг (Норвегия) 3. Весна Фабьян (Словения) Конькобежный спорт. 500 м. Женщины 1. Сан Хва Ли (Южная Корея) 2. Ольга Фаткулина (Россия) 3. Маргот Бур (Голландия) Биатлон. Гонка преследования. Женщины 1. Дарья Домрачева (Беларусь) 2. Тура Бергер (Норвегия) 3. Тея Грегорин (Словения) Санный спорт. Одноместные сани. Женщины 1. Натали Гайзенбергер (Германия) 2.. Татьяна Хюфнер (Германия) 3. Эрин Хэмлин (США) Сноуборд. Хаф-пайп. Мужчины 1. Юрий Подладчиков (Швейцария) 2. Аюму Хирано (Япония) 3. Таку Хираока (Япония) Прыжки с трамплина. Женщины 1. Карина Фогт (Германия) 2. Даниэла Ирашко (Австрия) 3. Колин Маттель (Франция) Медали: 1 Норвегия 4 3 4 11 2 Канада 4 3 2 9 3 Германия 4 1 0 5 4 Нидерланды 3 2 3 8 5 Соединенные Штаты 2 1 4 7 6 Швейцария 2 0 0 2 7 Россия 1 3 3 7 8 Австрия 1 3 0 4 9 Франция 1 0 2 3 =10 Беларусь 1 0 0 1 =10 Польша 1 0 0 1 =10 Словакия 1 0 0 1 =10 Южная Корея 1 0 0 1 14 Швеция 0 3 1 4 15 Чешская Республика 0 2 1 3 16 Словения 0 1 2 3 =17 Италия 0 1 1 2 =17 Япония 0 1 1 2 =19 Китай 0 1 0 1 =19 Финляндия 0 1 0 1 =21 Соед. Королевство 0 0 1 1 =21 Украина 0 0 1 1 |
Из интервью с Юрием. Вот так отношение "братьев славян" к "вражеским народам" заставляет уезжать из страны.
"У меня были проблемы с тренерами сборной России. Работать вместе мы не могли абсолютно. Я ведь вырос в Швейцарии, там тренировался, учился. А в России на меня даже смотрели косо, поскольку я имел другие возможности из-за этого. Личные отношения с тренерами были очень сложными, даже плохими. Эта ситуация совсем не нравилась и моим родителям. Всё складывалось очень сложно, поэтому над переходом я даже не задумывался. В Швейцарии я вырос и начал кататься тогда, когда у меня ещё не было FIS-лицензии. Швейцарцы знали, что у меня русский паспорт, но всё равно всячески мне помогали. Я катался и учился у лучших местных райдеров и был частью этой команды. Но, так как я гражданин России, выступать мне нужно было за российскую команду." |
Не втрималася :girl_haha:.
Із фейсбуків спортсменів: Дідьє Куш із канадками - сестричками-чемпіонками: https://www.facebook.com/photo.php?f...9422811&type=1 Джулія Манкузо демонструє свою медаль на вечірньому нагородженні: https://www.facebook.com/photo.php?f...9577692&type=1 Мартен Фуркад тішиться із свого "золота": https://www.facebook.com/photo.php?f...0240331&type=1 https://www.facebook.com/photo.php?f...0240331&type=1 |
Трохи позітіву : Канадський сноубордист показав інструкцію, як користуватися туалетом в номерах Олімпійського селища
Канадський сноубордист Себастьян Тоунтент розмістив у "Твіттері" інструкцію щодо користування туалетом в Сочі. За його словами, детальні інструкції розміщені у ванній кімнаті. http://espreso.tv/image/data/toilet.jpg |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:18. |