![]() |
Pertutto, прости за баян, но забейте вы на эти игрища! Нам бы снега...
Tanner Hall tells us all about REAL skiing - YouTube |
Цитата:
|
Тю! Та я шо?! Я ж ни шо!
Снега нет :( От игр не фанатею. Люблю только ДХ. И Скикросс, - но его еще не смотрел :). В соревнованиях участвовал, за всю жизнь, аж 2 раза :)), в 8м классе, и на 2ом курсе (но на лавке запасных) :))). |
Харлаут в прольоті :( 84.40 після дугоЇ спроби - 5 місце :(
|
А Гас второй попыткой с триплом вырвался на второе.
|
американці в свому стилі
шкода харлаута :) але він і без золота ОІ крутий :) https://dl.dropboxusercontent.com/u/63951535/OI.jpg |
Цитата:
Ті ж Волосожар і Савченко переїхали жити і виступати за інші країни не від доброї волі - в Україні фігурне катання як спорт розвалили повністю. Спортклуб в Одесі, який виховав і Волосожар, і наших чемпіонів Турина-2006 Олену Грушину і Руслана Гончарова, фактично припинив своє існування. Тому Волосожар і перебралася до Росії. Я її, як і Савченко, не засуджую - практично вони перестали були громадянами нашої країни і це суто їхній вибір у житті. До слова, та ж Оксана Баюл, олімпійська чемпіонка із фігурного катання, досі живе і працює у США із українським паспортом, не вважаючи себе американкою. Цитата:
І в біатлоні теж були перебіжчики - Олена Зубрилова переїхала жити і виступати за Білорусь через більшу зарплату і кращі умови, хоча після зміни громадянства особливих успіхів для нової батьківщини, незважаючи на привілегії, вона не здобула. Зараз тренує юніорів збірної Білорусі. Однак, незважаючи на тяжкі часи рубежа кінця 1990-х початку 2000-х, ніхто, крім Зубрилової, не дезертував закордон - всі олімпійські призери (Валентина Цербе, Олена Петрова, Лілія Вайгіна-Єфремова) залишились працювати в Україні. І зараз за Україну виступають 2 колишні росіянки і 1 росіянин - так би мовити, реалізують свої сили у збірній іншої країни (правда, поки що у резервному складі). P.S. До речі, "Інтер" вже навіть зняв сюжет про Жана-Філліпа Лєгеллє і українського сервісмена, який йому віддав лижу: Украинский техник отдал канадскому спортсмену свою лыжу | Спорт | Видео | Новости. Новости дня на сайте Подробности. |
Цитата:
На уровне сборных если игрок заигран за страну - он не может уже выступать за другую. И это хорошая мысль. Правда, попытки некоторых превратить нашу сборную в сборную мира продолжаются. Но пока держимся:) А то я смотрел несколько лет назад финал по пляжному футболу бразилия-италия. Бегают 10 бразильцев. В чём прикол?:unknown: Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Зараз йдуть лижні гонки - Юстина Ковальчик із Польщі із множинним переломом стопи виграла "золото" у крос-кантрі, 10 км класичним стилем:
Первый национальный УТ1 онлайн - JAMPO Горджуся таким героїзмом! Ось так треба виступати! :Bravo: Сочи-2014. Лыжные гонки. Ковальчик победила в гонке на 10 км классикой, Калла – 2-я, Бьорген – 5-я, Жукова – 7-я - Лыжные виды - Sports.ru Юстина Ковальчик: «Сделать фото решила после реакции разного рода экспертов и главы нашей федерации» - Лыжные виды - Sports.ru |
Трансляция хоккея Россия-Словения у меня в ужасном качестве идет, только счет видно 5:2
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:33. |