![]() |
Цитата:
А я перед прогулкой с собакой проверя заряд на телефоне, гарнитуре, iQos и подсветки на ошейнике . скоро тапочки и куртки заряжать будем |
справедливости для, попытки оборудовать лыжные ботинки батарейками для подогрева валенка уже были. Не прижились))
|
Цитата:
анекдот по темі: «А Сережа выйдет?» — «Нет, у него куртка заряжается» |
Да то все понятно, но КУРИТЬ цифру!!! Это шо TВ каналы))
А аналог это значить для бабушек и бюджетников))) |
@Lom, технологии ушли в стельки😉
И вообще: брысь все в Колыбу трындеть) |
Люди-человеки, подскажите по опыту адекватный недорогой прокат авто в Польше, с креплениями для лыж. )
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Подскажите, что можно подарить мужчине на день рождения? Уже все возможные варианты перебрала в голове, как будто и ничего толкового не придумала
|
Як на мене, безпрограшний варіант подарунка – сноуборд або лижі. Можна не якогось стандартного. Наприклад, мені раз на рік на одне зі свят дружина дарує сноуборд і деякі назви я навіть не знав до моменту подарунку.
|
@Гарний настрій, як настрій? Це вартувало стікі часу шось коментувать заради лінку на дрінк, який скрипт за секунду вирахував? Віртуальній Євгеніі привіт )
|
ну ржака))
хоспаді дурачки, це ж древні методи просування, хто таке робить у 2025 році)) аж банити рука не піднімається! @Евгения13, чи розглядали ви варіант подарувати мужчінє гірські лижі або сноуборд? |
У темі 1 додатків
Вкладення 47955А от щоб дійсно здивувати, ski bike (snowbike):mosking:
|
@Mik, я б катнув
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:36. |