![]() |
Цитата:
|
У темі 3 додатків
Літо... Спека... Мухи скрізь, а здебільшого в голові... Трохи, зовсім трохи не дотягнув до похолодання. Аж раптом - бац! Накотив напад неконтрольованого буйного шопінгу.:crazy: Як попустило, то по попереднім подрахункам витрати виявилися поміркованими, а от надбання... Мені важко бути об'єктивним.:pardon:
Отже, крім усякого, що підпадає під поняття "різне барахло", хочеться виділити декілька "знакових" покупок!:good: Надбання 1: Чехол на колесиках для лыж/сноуборда FreeRide | Чехлы для лыж и сноубордов | Travel-Extreme Чохол на колесах відчизняного виробництва! Куплений під впливом поїздки на Драгобрат навесні. А точніше - під впливом одного маленького і тендітного дівчиська, яке запхало туди лижний комплект, бордерський комплект і купу барахла. Підняти воно його не могло за замовчуванням. Але ви б бачили, що воно з ним виробляло!:shock: Чохол всі знущання витримав гідно! І це надихнуло мене на певні роздуми... Як купив - запхав туди 3 (три) пари лиж, поставив в куточок, і так гарно вони стали... Та хоч заради цього варто було його купляти!:girl_in_love: Надбання 2: (посилання не знайшов) Остаточно втративши надію бути почесно нагородженим... "Червоні Революційні Шаровари"! Всім відомо, що це... Це -маст хєв! Це -левел ап! Це +100500 до експірієнсу! І ще ціла купа усякої іншої хрєні плюсом в карму!:air_kiss: Одягати планується виключно до урочистих подій. Тіпа форумовки чи поїздки "під прогноз".:beer: Поки що обійшовся бюджетним варіантом. Суто подивитись. Як попре - буду думати за професійний варіант.:slalom: Надбання 3: https://traversesports.com/products/...nt=27512387075 Шльом! Не подумайте погано...:secret: Це не тому, що я змінив орієнтацію. І не тому, що нема куди клеїти стікери любимих покемонів. І не тому, що душа бажає Свята і хочеться нову "пасочку". Поштовхом була поїздка на Торстян, де я усвідомив, що при загальних рівних умовах катання, деяким особам, за певних обставин, треба мати шльома. Обов'язково! На голові!;) От поки що і все. Скорше б вже ті бугеля чипляли!:skiing: З.І. Про стікери з покемонами я не дуже впевнений...:oops: |
@sanyana, мене тут рве на дрібонькі гнотики від жахливих заздрощів... Ну то нічо, шо сподні більш помаранчові, ніж червоні, хіба шо мій калібрований монітор бреше)) Але як ти знайшов пристойну довжину на нормального пацана? Щось помінялось в сподневій промисловості Південно-Східної Азіїї?
|
@sanyana зараз зрозумило до чого той позив до альпів
|
Цитата:
Цитата:
Якби ж ти знав, шо я пацив з цими гачами... Ти не повіриш! Як з'ясувалось, еталон чоловічої краси (і це стосується не тільки Азії), змістився у бік ширини талії! Ото, шо висить на лиштві (тіки нікому не кажи), то жіноче!!!:secret: Звідки я знаю? Бо внутрішня планка на зіпері пришита з "жіночого" боку. Це перше, а друге те, що перемірявши, м'яко кажучи, купу штанів, мені (думаю і тобі), по співвідношенню талія/довжина, підійдуть виключно жіночі модельки. Мені дуже незручно за свою жіночу фігуру...:oops: А шо робити???:unknown: Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
@sanyana, @Lom, пацани, капець як ви попалились :D ... Пішов дивитись свої сподні:crazy:
|
Цитата:
|
Швейцария 1939 года шьет перчи...
Какие могут быть сомнения ;) |
Ну, если ссылаться на отзывы америкосов, то сомнения следующего плана, цитирую : "требуют дополнительного ухода", "недостаточно влагостойкие", "идут на полразмера меньше", "не очень тёплые" и т.д. Да и шьют их шведы с 1936 года... ;)
|
блин, лопухнулся ))
но это не доказывает, что шведы тоже лопухи;) хотя и у меня есть вопросы к фирмам производящим, к примеру, спортивное белье и колготки для дам одновременно... ;) так что решать придется видимо самому, так как не уверен, что здесь кто-то обладает такой дорогущей частью аксессуара..;) |
@Siris, В прошлом году покупал себе более простую модель https://hestragloves.com/sport/en/gl...e-pointer/100/ Ориентировался на размерную сетку на сайте, в итоге оказались на пол размера больше, так что шанс не попасть в 100% остается :pardon: Но к качеству вопросов нет ни одного ИМХО
|
@Siris, любые кожанные перчатки требуют дополнительного ухода. Хоть раз за год пока валяются надо смазать кремом, что бы кожа не пересохла.
По поводу влагостойкости - тоже нужно быть готовым к тому, что перчатки без мембраны будут промокать. Но, я как владелец кож перчаток за 20уе в прошлом сезоне ни разу не промок) даже во время дичайших снегопадов, когда мои друзья под конец дня катались уже со вторыми парами. Есть водоотталкивающее покрытие у никвакса для кожи. Работает хорошо. Наносить раз в сезон или больше в зависимости от интенсивности каталки. По поводу размера, по опыту заказов, скажу что американцы очень редко пользуются размерными сетками производителей. И ноют об этом в комментариях что вот я ношу размер такой, а получил на самом деле такой. Из 40+ заказанных шмоток ни разу не было что бы оказался не тот размер. Всегда пользуюсь сеткой. Тем более у хестрв все просто - на сайте вводишь измерения и тут же нужный размер показан. Если хочется чисто кожаных перчаток или варешек, есть интересные варианты подешевле. Ну или вы нашли по супер скидке. Я бы брал и не переживал. Тем более если хочется. Добавлено через 22 минуты @Siris, http://extreme.com.ua/forum/vybor-go...tml#post316207 - вот кстати отзыв об фолл лайн варежках. |
Прикупив для проби поки в пошуку своеї лижки. Мо зайдуть.
Коли СНіГ???? http://i.piccy.info/i9/65b5c5eb6089e...35_500_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-11-10-19...240x46-r/i.gif |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:47. |