![]() |
Цитата:
Важко сказати, що там насправді сталося, один із варіантів, що гальма/ блокатори на доппелі були несправні. |
@VeraM, Посмотрите внимательно видео :пока люди прыгают и вылетают из кресел, другие продолжают подъём- спиной вверх.
|
@VeraM ,немає на цих кріслах ніяких блокувальних систем,окрім кріплення до тросу! Крісла рухались донизу разом з тросом через відсутність електроенергії і не активовану (або не працюючу) систему аварійного гальмування.
|
|
Цитата:
Из ФБ: Александр Смирнов Александр Смирнов Что то подобное было несколько лет назад в Буковеле на 2-ке, но без таких последствий, кресла не отрывались но тоже ехали вниз и народ вылетал, не знаю были ли пострадавшие. |
Цитата:
|
Цитата:
Монстр породив монстра. Дитятко швидко виросло і ледь не з'їло родітєля! Як там Дольський слушно зауважив... "Земли моей и гордость, и краса, великий воин, умирал, как жил он, и от чужого рабства нас спасал, чтоб собственное было нерушимо," Сумно і боляче усвідомлювати, що загинули "ні за йух". Я можу помилятись і ваші пращури воювали проти ціх двох монстрів!? Тоді вибачаюсь! Щиро вибачаюсь! Честь і хвала вашим пращурам! Цитата:
І таки так! У нас, українців, тих українців, які вважають себе українцями навіть не згадуючи, що записано в "п'ятій графі", з кацапами йде війна! А виходячи з цього, гарний кацап - мертвий кацап! Бо не зважаючи на те, що він говорить на кухні, коли пуйло дасть коману, візьме ружжо, піде "куда нада" і буде валити "каво нада". |
Наши прыгуны- самые суровые прыгуны в мире! Vorokhta K-70 First jump (fall) - YouTube
(там кстати с 1:06 справа профи полетел):good: |
Позорще, за пацанов-обидно😡
|
Цитата:
Я завжди відчував потребу в додатковій дозі адреналіну, але на таке не підписався б :No: Хоча, скакав з 45м трампліну, який колись був у Львові на Кайзервальді - тренувалися правильно групуватися в польоті і пролітати як можна менше. Трамплін тоді був в набагато ліпшому стані, ніж та руїна, що на відео у Ворохті :agree: |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
вот так вот)
|
Цитата:
я памятаю, на 2-ці вибило світло , крісло стало і почало повзти назад. Чув що ніби одна людина випала , бо задніки лиж вперлись в сніг . От ще один плюс твінтіпів)). Але канатчики швидко зупинили крісло , а потім знову запустили кріселку. Травмованих не було . Сам якось провисів з дітьми на 7-ці більше години . Вже рятувальники починали лізти на опори з системами, але якось в аварійному режимі докрутили до верху. Поїли всіх чаем , скіпаси не роздавали. |
"Запомни,сынок, никогда,слышишь никогда не ешь желтый снег..."
а тут просто разрыв шаблонов :) "Роза Хутор" в желтом снегу |
То, что сведения о миллионах пользователей соцсети "Фейсбук" оказались у компании Cambridge Analytica без их ведома, повергло британскую общественность в шок. Рассказываем, с чего все началось и как развивается.
"Мы использовали несовершенство программного обеспечения Facebook для сбора миллионов пользовательских профилей и построения моделей, которые позволяли нам узнавать о людях и применять эти знания для активации их внутренних демонов", - заметил Уайли. Как они этих демонов активировали? Скандал с Facebook и Cambridge Analytica. Что мы знаем - BBC Русская служба |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:21. |