Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

Korben Dallas 16.01.2018 21:21

@holodok, а що там його було доганяти...він як вітрильник) мова не про то...навіщо махати позаду себе палицями? якщо то якийсь особливий стиль катання,то я його якось не дуже розумію...

Spin 16.01.2018 21:46

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 326794)
@holodok, а що там його було доганяти...він як вітрильник) мова не про то...навіщо махати позаду себе палицями? якщо то якийсь особливий стиль катання,то я його якось не дуже розумію...

Нет бы остановить чела и рассказать ему про замечательный форум (ну если не окажется из соседних государств, хотя на форуме есть и соседи). Глядишь и появится у лыжника тяга к прогрессу))

Korben Dallas 16.01.2018 22:05

Цитата:

Коментар від Spin (Коментар 326805)
Нет бы остановить чела и рассказать ему про замечательный форум (ну если не окажется из соседних государств, хотя на форуме есть и соседи). Глядишь и появится у лыжника тяга к прогрессу))

На то є лижний патруль,я не маю компетенції щось комусь вказувати...доречі,ситуація з патрулем в Буковелі зовсім критична,я їх бачив тільки тоді,коли вони закривають траси. Вони тупо економлять на безпеці,спасів дуже мало,можливо потрібно створити якийсь аматорський лижний патруль з якимось мінімальними повноваженнями,звісно зі згоди адміністрації курорту. Але кому то потрібно?...та ще й за свої ж гроші?...)

murrena 16.01.2018 22:34

Средство против ломов :)
MICRO DRONES KILLER ARMS ROBOTS - AUTONOMOUS ARTIFICIAL INTELLIGENCE - WARNING !! - YouTube

Korben Dallas 16.01.2018 22:48

@murrena, Средство весьма действенное)) Вот только кто и по каким критериям будет происходить идентификация лома,как такового?...))

murrena 16.01.2018 22:52

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 326809)
@murrena, Средство весьма действенное)) Вот только кто и по каким критериям будет происходить идентификация лома,как такового?...))

Если кто-то кого-то сбил и проехал дальше, не оказав помощь, до дежурный дрон кружащий над Буковелем, настигнет и подстрелит беглеца-лома (в жестоком варианте :)) или просто его сфотографирует (в цивилизованном варианте).

igor_Ka 17.01.2018 09:26

Цитата:

Коментар від murrena (Коментар 326811)
Если кто-то кого-то сбил и проехал дальше, не оказав помощь, до дежурный дрон кружащий над Буковелем, настигнет и подстрелит беглеца-лома (в жестоком варианте :)) или просто его сфотографирует (в цивилизованном варианте).

Еще можно пейнтбольной пушкой жахнуть - и отметить, и наказать

Korben Dallas 26.01.2018 00:11

Оце сиджу,гортаю теми і думка промайнула: а чому мовчать монолижники?)) Катають собі в задоволення і їм реально похєр всі ті букви про техніку,характеристики,еволюцію з прогресами...може склеїти докупи свої лижі і податись в бордери...;)

igrus 26.01.2018 01:33

легкий путь, до бордера опуститься - назад дороги не будет ;)

Korben Dallas 26.01.2018 02:30

@igrus ,Тож зовсім інша релігія...;)

Додано через 19 хвилин

Бля,майже всі теми в "прочитаних",а заснути не можу...збрехав - залишились "ноготки" та "я влюбилась...")))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:36.