![]() |
Вы ему к кимоно и татами прикупили? ))
|
Не:) Это он на фоне моего йоговского коврика и массажного стола:) Ни постановки, ни качества фото... но поймать этого швондера на фото - целая охота:) Поэтому как было - так и подловила:)
|
Paradox,
вторая фотка очень напоминает окрестности Спарты :) а мой вот: http://www.skycentre.net/uploads/shurik.jpg требует экономить кумулятор, мороз на улице :) |
Цитата:
Додано через 2 хвилини Пы.Сы: Хотя за ноги он тоже любит. |
У темі 1 додатків
юный бордер))))
|
нарррооод, мій старший син сьогодні "отжог"::girl_cray2::Yahoo!::D:girl_cray2::Yah oo!:
якось питав мене звідки діти, ну я сказала, що тато мене гарно поцьомав і в мене народились дітки (правду сказала:)). Замовляв в той вечір мій Богусь чемну сестричку. сьогодні виходимо з супермаркету, виклянчив солдатиків, при виході каже: - мама, я тебе процьомати хочу.- ну,думаю, типу хоче подякувати за солдатиків.Поцьомав в губи і каже: -мам, а тепер у нас народиться сестричка, Аня? я ж тебе поцьомав! |
а тепер продовження:
-приїхав чоловік з відрядження тай цьомає на порозі мене. малий знову за своє - о, поцьомав тато - чекай сестричку. тато і питає: -ну а нащо тобі сестричка? - та щоб мені допомагала і прибирала все)):D |
субтитры:
Цитата:
|
У темі 5 додатків
Из этих цветов уже выросло 2 почти что дерева
|
[QUOTE=Sheridan;24458]Я реально плакал :)
Если бы у наших детей был свой форум, какие бы темы в нём были? "Пытается накормить меня цветной капустой: как реагировать?!" "Не какал всего 2 дня, как спастись от трубочки, Дюфалака, клизмы и т.п.?" "Сос!!!! Мама всю ночь спит!" "Как вам стульчик Чико-Полли?" ........................ Не могу поставить + Самая веселая тема Форума! :good: Дети наша радость! У меня их трое, и еще "родил" бы дочь! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:44. |