Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Наши четырёхколёсные друзья (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/2276-nashi-chetyryohkolyosnye-druzya.html)

lubomyr 06.02.2010 16:35

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 57455)
скоро снова начнут колёса снимать и дворники:D
Бокс же вроде крепится к релингам. Оперативно сработали, если за 10 мин. сняли и сбежали. Видно следили и продумывали заранее. Бокс не иголка, с ним убегать неудобно. Наверна на своей машине увезли.

Там головне замок відкрити, а він там незамисловатий, ну і 4 ергономічних вінта послабити. Думаю на все секунд 40 по ГТО.

А колеса теж знімають. Вчора по тєлєку показували як накрили банду "колесных воров". Так в них склад такий немаленький був... :evil:

A888 06.02.2010 16:47

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 57455)
скоро снова начнут колёса снимать и дворники:D
Бокс же вроде крепится к релингам. Оперативно сработали, если за 10 мин. сняли и сбежали. Видно следили и продумывали заранее. Бокс не иголка, с ним убегать неудобно. Наверна на своей машине увезли.

Чего же скоро, уже давно полным ходом снимают. Подняли голову недоделки.
В Одесской области стреляли в милиционеров: двое ранены : Новости УНИАН

игрес 06.02.2010 17:18

Страховка единственный выход,можно разово и на бокс с имуществом.ИМХО

Albertowych 06.02.2010 18:07

Єдиний вихід КАПЄЙКА, не закриваю, боксів не вішаю, мафон не ставлю (хоча і з мафоном не лазили). Їде по трасі 100-140, споживання 7,4 на сотню. Поставив на 1.2л распрєдвал від Тайги, сотню за 9сек набирає. Головне що ніхто на таке корито не зарится :D

игрес 06.02.2010 21:00

:good:

lubomyr 06.02.2010 21:09

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 57470)
Єдиний вихід КАПЄЙКА, не закриваю, боксів не вішаю, мафон не ставлю (хоча і з мафоном не лазили). Їде по трасі 100-140, споживання 7,4 на сотню. Поставив на 1.2л распрєдвал від Тайги, сотню за 9сек набирає. Головне що ніхто на таке корито не зарится :D

Ще би разпредвал підтюнити, щоб сотню за 5 сек набирала - буде Феррарі вставляти :ROFL: Чи мається на увазі "сотня" - температура води?

Я теж раніше на жигулю катався, 6-ці, 1.6 л. Правда сотню за 17 секунд набирала :agree: О скільки я замків до неї намінявся! Магнітофон сперли були, правда через день під браму підкинули, певно хтось зі своїх тренувався... Все веду до того, що нехтувати безкою не варто в будь-якому випадку :acute:

Константин 06.02.2010 21:15

Цитата:

:shock::shock::shock:Желательно видео совместно с ЖПС:ROFL::friends:

Albertowych 06.02.2010 21:22

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 57511)
.....О скільки я замків до неї намінявся! Магнітофон сперли ......

:D Ви не мали честі бачити "моє точилко" :good: По зовнішньому вигляді хороший дверний замок коштує значно дорожче від авто :mosking:

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 57512)
:shock::shock::shock:Желательно видео совместно с ЖПС:ROFL::friends:

Соррі жопс тільки мій, чужого в машині не ризикую залишати :pleasantry:

Добавлено через 1 минуту

і не використовую "NOT Gay" @ Автор Сіноптєга любить :D

lubomyr 06.02.2010 21:41

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 57514)
:D Ви не мали честі бачити "моє точилко" :good: По зовнішньому вигляді хороший дверний замок коштує значно дорожче від авто :mosking:

Ну це вже інша справа. А то "ніхто не позариться, ніхто не позариться" :good:
Я купував замки по 9 грн. серцевина :Bravo:

Приїздіть завтра на Тисовець, продемонструєте точилко :beer:

Albertowych 06.02.2010 21:45

Цитата:

хоча статистика говорить інакше

Вибачаюсь за авто-цитування.

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 57522)
Ну це вже інша справа. А то "ніхто не позариться, ніхто не позариться" :good:
Я купував замки по 9 грн. серцевина :Bravo:

Приїздіть завтра на Тисовець, продемонструєте точилко :beer:

я туда не єздун ні їздєц, короче там нема що робити, хоча наверх легенько вигрібав, в той час коли мазди і дейви трахтіром витягали :D

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:16.