![]() |
Розкраска лиж, досок, шоломів?
Доброго дня всім. Недавно з’явилась ідея, не зовсім нова але можливо когось зацікавить. Прошу всіх бажаючих виразити думку з приводу розкраски лиж, а саме
чи буде це користуватись попитом та яку ціну на дані послуги ставить? В мене є пару дизайнерів які дизайн можуть робити на любий смак та і обладнання для фарбування машин є, от і думаю а чи не принести користь лижникам та бордистам, заодно і підзаробити щось). Бо дивлюсь на свої лижі і розумію, що нові купувати сенсу немає а зовнішній вигляд моїх вже чесно кажучи підгулявший, та і можливо хтось захоче собі ексклюзивний дизайн лиж, доски чи шолома. Технічні можливості реалізувати це в мене є а от чи ставити це на потік не знаю. |
Можливо когось і зацікавить, в кого лижі підуставші:)
Але нарахунок щоб запускати це питання Пробий цю тему через google |
Вже шукав, але не знайшов нічого реального. Всі хто ніби пропонують такі послуги не пишуть ціни, та і зразків своїх робіт в них нема.
З цього і зробив висновок що тема повинна бути актуальною для тих хто захоче ексклюзивну розкраску снаряги або просто поновити підгулявшу снарягу. |
Цитата:
Шлем заэксклюзивиш? |
Цитата:
Цитата:
|
цифровая аэрография сноубордов
У темі 2 додатків
Цитата:
|
Классні ссилки кинули, дякую. Я вже і сам собі шолом розмальований захотів)))) вже аж уявляю як собі на шолом намалюю зелених чоловічків або навіть можна розробити свій якийсь малюнок.
Тема і справді не нова але paradoxairbrush лише запропонував і на цьому все скінчилосьні на сайті їхньому ні на форумі робіт немає, так що напрошується висновок що люди цим не займаються. Хоча люди позитивно сприйняли їхні починання. З приводу пілотних робіт ви праві, потрібно щось зробити а потім видно буде та і багато нюансів вилізе і питань відпаде зразу. Всіх же ж мабуть цікавить скільки часу робити та як надійно воно триматись буде. Андрей12 пиши ogorodniy@gmail.com домовимся. Ескіз 100% зможу зробити. Буде як раз твоє замовлення пробним так що ціна буде лише по собівартості. Я сам навчався на дизайнера хоча працюю не по спеціальності але маю друзів дизайнерів які працюють в автосалонах розмальовують автомобілі. Так що креативність, оригінальність та практичність гарантую. |
У темі 1 додатків
у меня кастом :pleasantry:
|
Зачёт за кастом, но шлем сам по себе "не тру" - надо по стильку выбирать чёто новое :)
|
пойдет на продажу как только найду название и хар-ки :D
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:44. |