![]() |
@VeraM, аукцион скінчився. А Зебра тут Bei Facebook anmelden
|
Дякую, там ще багато є на що донатити)
|
Всем привет!
Не думал, что когда-нибудь сюда напишу, но сами уже не вывозим. Буду благодарен за репост/донат моему малому. До встречи на склонах после победы! |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
|
шукаю якісну малярку львів\київ
Привіт,
чи міг би хтось порадити малярку для легковика в м.Львів\Київ. Причому мають вміти паяти пластикові деталі, та фарбувати з одного разу в колір, ну й електрична начинка потім щоб працювала як треба ;) Мені потрібно два крила та два бампера відреставрувати, й важливо строки та якість, а вже потім бюджет. Буду вдячен за рекомендації. |
Друзі! Прошу посильної допомоги. Переможемо!
Олег Фастівець - Любі мої друзі! Підрозділ БПЛА 3... | Facebook |
У темі 1 додатків
Бри, шукаю крутий, але Б/У ровер для своєї малої. 26, 27.5. Розмір рами М. Куди копати? Шось мене ціни навіть на ноунейм нове лякають.
Вкладення 46913 |
У темі 1 додатків
Взяв. Новий, з доками, 20 року, з Чехії. На 60% дешевше, ніж в Україні. Всім дякую )
Вкладення 46914 |
Вітаю) Кияни і не тільки, Хлопці з київського ППО питалють чи немає якихось спеціалізованих батарей для GoPro, які витримують морози і працюють довше, ніж півгодини. Наприклад, така батарея, витримає? Аккумулятор Gopro Enduro Battery for HERO 12, HERO 11, HERO 10, HERO 9 (ADBAT-011-WS) - купить в Украине | Moto Stuff
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:47. |