![]() |
|
День автомобилиста!:)
Только вот кот каким боком?:) |
С праздничком!
Всех работников радио, телевидения и связи - с праздничком!!!:beer:
|
Цитата:
и радиогубителей тоже |
З нагоди Міжнародного дня студента Вітаю шановне студентство з професійним святом.:good:
Студенти завжди були авангардом української молоді. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.:wink: Цей день об'єднує всі покоління студентів, як теперішніх так і колишніх:agree:. Студентство є найбільш прогресивним прошарком суспільства і професійне свято, це ще одна нагода не забувати про це:agree:. Прийміть щирі вітання до Дня студента, а також побажання здоров'я, успіхів та активної життєвої позиції. Саме від Вас та Ваших вчинків, залежить майбутнє!:wink: Бажаю українському студентству миру, щастя, успіхів у навчанні, добрих справ в ім'я України.:Rose::Rose::Rose::beer::beer::beer: |
|
|
Поздравляю всех с Международным Днем Гор (11 Декабря)!!!
Международный день гор — Википедия Наслаждайтесь красотой гор, катайтесь по заснеженым склонам и ходите в походы. Но при этом не забывайте убирать за собой мусор!!! Желаю только позитивных емоций от вылазок в горы и конечно же побольше снега. :skiing: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...Do4ryamEtqihWA |
Всех Андреев, Андреевных и Андреевичей с праздником!!!
:beer: |
Предлагаю переименовать тему в *Этот день в календаре*. Если честно, мысль пришла в голову совершенно спонтанно. Сюда кроме праздников можно было бы писать о интересных событиях, которые имели место ранее. Думаю это оживило бы тему. :)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:57. |