![]() |
На коньках кататись вмію,але в хокей не грав)+ коньки фігурні)
|
два раза фотки прикреплял, так нифига и не вышло...постоянно ошибку выдает((((
|
2Irinka&AlexTitoff
Нажимаєте на скрепочку (другий в ряду значочок), попадаєте на сторінку "Управление вложениями", вибираєте почергово по файлу в колонці "Загрузить файл с вашего компьютера" (відповідно умов у таблиці величина іміджа і в пікселях і в байтах не повинна бути більшою), в правому куті жмете кнопочку зелену "загрузить", чекаєте коли закінчиться операція. Все має пройти ок. Успіхів.:good: |
Онлайн довідник міста Ужгорода
Хочу запропонувати на розгляд онлайн довідник міста - Мій Довідник — бізнес-довідка Ужгорода, карта, афіша, телефонний довідник Упевнена ви оцінете його і він буде корисний вам. Якщо є якісь запитання стосовно довідника - я радо на них відповім. Дякую |
Цитата:
|
Цитата:
|
Вітання всім Ужгородським форумчанам.
Кажуть, у вас продають каву дешевше ніж будь-де. І вибір величезний. А може є хтось на форумі, хто займається кавою і міг би переслати у Франківськ кілограмчик-два добірного смачного зерна? |
Привет, А какой кофе предпочитаете?
|
кофе - тільки зерновий. Хотілося би суміш для еспресо без вмісту робусти, середньої обжарки, або Лаваzzу середньої обжарки (супер крема, крема і арома, топ клас) Знаю, що до вас завозять часто контрабасом, тому кава і получається дешевше ніж будь-де. Я давно планував заїхати на базар в Ужгород за кавою, та от уже два місяці не получається. Думаю, може хоч через форум получиться потішити себе кавою...
|
Не хочется вас огорчать но крема арома и супер крема от Лавазза - это далеко не топ класс - просто нормальный кофе, есть у них купажи и по лучше. По поводу котрабаса, да везут но зачастую это неизвестно где сфальсифицированный продукт и никогда не знаешь чего от него ждать, поверьте, проработал несколько лет барменом.
Крема арома можно организовать за 216грн./кг. Есть возможность взят такой кофе как Меделин, хорошо варится масса сортов, очень вкусный, (ценами на данный момент не владею) зачастую когда Ужгородец говорит о вкусном кофе он имеет в виду Меделин :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:32. |