![]() |
ок, супер!
Ты сможешь забронировать 4френдс? |
нда, 4френдс теж тільки до 23.00.
Цілодобово: Купмель, Криївка До 2 ночі: Гасова Лампа, Дім Легенд Отож??? |
Цитата:
Я уточнила, они точно до 1.00 работают ) |
4friends мінімум до 00:00
а то і довше |
Ну я 30хв тому дзвонила до них і питала - мені було чітко сказано - до 23.00.
Якщо дійсно до 1.00, замовляйте там столик на 15 осіб (хай позсувають їх чи як?)) ) |
У темі 1 додатків
ЗАМОВИЛА!
15 осіб Працюють до 23:00, але якщо є люди, нікого не виганяють. Ми завжди там пізніше сидимо. Думаю все буде ок.21:30 !! Вул. Дудаєва 2: |
Величезне спасибі Муадібу та Волсу за мікроекскурсію містом лева (на жаль часу було обмаль).Кав"ярня в якій ми сиділи має надзвичайний інтелігентний шарм, у нас таких закладів немає (є дешева стилізація).
Хмільний мед, до речі є повноцінним замінником славнозвісної "хрені". Нескромне питання - ваша міська влада хоче зробити зі Львова "каменные джунгли"?Дерев дуже мало,особливо в центрі. Пы.Сы.Знаете почему львовяне круты на Гембе?У них постоянно бешеные ветра и холодно, циклон на горе им шо в доме родном.:beer: |
Ну екскурсією це не назвеш :)
Щодо вітру - так співпало, в центрі вітряно далеко не завжди. А на дерева/парки подивитись то трохи пізніше - коли зазеленіє. :beer: |
Я вийшов у Мукачеві - запах веснизеленігормональноговибуху, ааааааа.Хочу зиму.
|
Ура-Ура!!! Свершилось!!! Было круто! Давайте чаще!!
|
Було дуже класно. Пострибали, посиділи, поспілкувались. Частіше треба.
Батут бомбезна штука. Vredinka дуже дякую за поради:Rose:. |
Отлично попрыгали на батуте, отлично посидели в пабе и нарубались в футбик! Врединка, приезжай каждую неделю! Или просто переедь во Львов, чё уж=)))
Очень душевно и уютно это всё было. Как сказал Неон: "Треба частіше..." :D |
Ну і погуділи ми вчора :friends: :beer: Прикольно!
Спортсменка-комсомолка Врєдіна мега-крута не тільки на лижах, а й на батуті! всім би так стрибати шальоно:crazy: круть! Урочисто запрошуємо Врєдіну на подальші львівські тренування! Так як вона підбадьорює і заохочує стрибати - так можна і в олімпійські чемпіони попасти! зачьот!!!:Bravo: Також відкрили Засідання Львівських Екстремістів №1, весняний сезон!Посидіти компашкою в 15 людей дуже затишно і дружньо! всім дякую за позитив, море сміху і крутезні футбольні матчі! Нафутболились так огого :D Хто не знав, ми не тільки лижники/бордери, а й футболісти :mosking: Ще раз усім дякую! почастіше б так збиратись! вже потепліло- скоро зустрічі будуть в форматі вело/ролер-покатушки!:dance4: Протокол Засідання складено і завірено Каєю, і буде представлено на всезагальний огляд в найближчі дні! :) |
|
ааааа, любі мої екстремісти)) от я і вдома.. http://fantasyflash.ru/smiles/kosichki/image/d3.gif
Вчора було мегамегамегакруто! Ці чудові півдня у Львові перевершили усі мої сподівання! http://fantasyflash.ru/smiles/kosichki/image/d9.gif Звіт і протокол зустрічі трохи згодом. А я.. а я вже за вами сумую http://fantasyflash.ru/smiles/kosichki/image/d47.gif Вже думаю над тим, як облаштувати собі житло в скейтпарку або в залі. Тоді гарантую двіжуху ціле літо! :crazy: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:08. |