![]() |
Новачків в компанію приймаєте? Дуже хочеться з львівськими ( і не тільки) форумчанами познайомитись.
|
Цитата:
і на котру? 22 год? |
Цитата:
А годинку треба таку, щоб з бабтуту друзі прийшли. Питати в Неона. :friends: |
Я буду 50/50%
Батут закінчується в 21-00, такщо столики думаю на 21-30 буде нормально замовити. Хоча Неон на 10 сторінці написав що батут 3 19-30 до 21-30, що дивно. Но я сьогоді буду в залі і перепитаю... Добавлено через 1 минуту 2SkiMax компанія завжди рада новим знайомим :agree: |
По прогнозу завтра тепло і навіть сонячно, тому по приїзду я одразу у скейтпарк)
Якщо будуть бажаючі - підтягуйтесь)) Потім здибаюся з Неоном (і знову ж з будь-ким ще, хто буде вільний) і разом потулим на батут. ну а далі розважальна програма))) Якщо шо, май намбер: 093 482 56 37. Дзванітє :friends: Вже не дочекаюся завтрашнього дня))) П.С. Нагадайте мені, будь ласка, чим від вокзалу добратись до скейтпарку. Якийсь тралік був, здається.. :unknown: |
Львову респект, а отдельно Врединке.
В отличие от Киева, перед посиделками - скейтпарк, батут. Вот как надо. Vredinka, троллейбус идет от торгового центра "Привокзальный" насколько я помню. |
Ну я вот и в Киеве сегодня перед посиделкой открыла роллер сезон в соломенском скейтпарке)
А вчера перед посиделкой с трамплина три часа пуляла на ПЯ) И не только я страдаю бешенной физической активностью перед посиделками ;) Правда-правда) Тю, я перепутала. Трамвай вроде был.. И это.. мне бы узнать не откуда он идёт, а куда мне нужно приехать) |
Цитата:
|
Дождусь-ка я ответа от местных)
|
:agree:
"Арсенал", Маринка, даже я знаю :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:10. |