![]() |
Цитата:
даже на пиво не уболтали |
Цитата:
|
думаю шо та :)
|
Дайте телефончик Сержа або скиньте йому мій мобільний - я йому маю передати футболочку для Борісімуса. Бо я зараз в центрі не так часто буваю, тож зловити мене тяжко.
Мої телефони, якщо що: 067-938-11-31 093-620-14-74 |
Соррі, що не зовсім в тему, однак маю термінову справу.
Мопед, як там кажуть, не мій але... Потрібна зйомна квартира у Львові для дівчини-студентки (або двох дівчат), на довготривале винаймання. Бажано у районі ближнього центру (не дуже віддалені райони), 1- або 2-кімнатна, частково з меблями, стан житла значення не має. Дівчата без шкідливих звичок, порядність і чесність гарантуємо. Терміново! Якщо хтось може допомогти у цьому питанні, буду дуже вдячна і чекатиму на повідомлення у приват. |
Львовяне, подскажите пожалуйста как добраться с ж.д вокзала на улицу Зеленая.
|
Є два варіанти:
1. На трамваї (кінцева якого біля з/д вокзалу): на вул. Івана Франка (майже центр міста)- вийти та перейти до площі Ш.Руставелі (початок вул. Зеленої) 2. З з/д вокзалу перейти 300 метрів до костелу св. Єлизавети (вул. С. Бандери) - там на марштурку: 15 або 43 Вулиця Зелена - Мій Довідник — бізнес-довідка Львова, карта, афіша, телефонний довідник |
Зелена достаточно протяженная улица. Можете воспользоваться программой [url=http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv/url] , чтобы вычислить, как удобнее будет добираться к нужному Вам дому
|
Зараз добиратися з вокзалу на зелену досить проблемно. Самий оптимальний варіант спуститись 31-ю маршруткою в центр до готеля "Львів", а там пересісити біля готеля "ЛЬВІВ" на будь-яку іншу маршрутку яка йде на зелену, наприклад, 37-ма.
Ще варіант таксі (35-50грн.) |
Цитата:
|
Цитата:
|
ребят, а как у вас щас дела с жильем обстоят, не знаете?
возможно на следующей неделе буду на два дня, нужно где-то остановиться. я и еще один человек. хелп хелп! :help: |
на наступному тижні буде взагалі просто. всі футболісти вже порозїжались.
вам якого рівня житло? квартиру, готель 5*, хостел? |
чтоб заехать, принять душ и возможно поспать два часа. :)
то есть как бы пофиг - и явно не отель 5* )) |
Какие даты? Надо, чтобы ты конкретно сказала.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:16. |