![]() |
Гайс, якби я вас всіх не любила, то і не переймалася би.
Пропонуйте цікаві ідеї, де і коли ми могли би організувати традиційні львівські посиденьки. Якщо би ми домовилися в якомусь кафе (№1 наприклад), о певній годині (9-ій ранку наприклад) певного дня тижня пити разом каву півгодини - це теж кльово. Просто ваші зауваження, чому не виходить, не підкріплюються зустрічними пропозиціями :( P.S. і все одно я так просто не здамся :friends: |
У кого-то есть инфа где во Львове можно переночевать одну ночь на выходных? В принципе интересует только цена, условия нафиг не нужны(Эх, вспомнил как я этим летом за одну ночь успел поспать на вокзале в Ясинях, в поезде Львов-Рахов и на вокзале в Ворохте:crazy:).
И другой вопрос с похожей темой: Знакомые хотят поехать на НГ во Львов, спрашивают во сколько может обойтись сьем квартиры. |
Аренда квартир во Львове посуточно. Экскурсии по Львову. Снять квартиру
Про нас - Туристична Інформація про Львів на цих сайтах є багато інформації, щось корисне можна знайти 100% :-) PS. Декілька разів поселяв знайомих через ці сайти - всі були задоволені |
Маємо намір наступної птн 26/11/2010 сходити в Пікасо на шоу "Вар'яти". Буде мега-весело і класно! а потім - дансінг до ранку!
http://i.smiles2k.net/music_smiles/Disco.gif Приєднуйтесь! |
тут на 26 ніби ще один захід планується.
а наразі Адреналін анонсував на 24.11.10 http://adrenalin.lviv.net/files/Image/kontaktu.jpg |
В субботу я с двумя друзьями буду во Львове. В принципе думаю под вечер мы задолбемся бродить по городу и решим осесть где-то за чашечкой чая в ожидании поезда назад(21:27). Если кто хочет, можем встретится.
2 Неон: Кучеряха сказала, что в субботу возможен батут:crazy:. Ну и в принципе если нам вдруг совсем нечем будет занятся и не будет осадков, може слек? У меня возможно гиббон с собой будет. Мы приезжаем в 5:28, а как я припоминаю во Львове найти что либо открытое до 10ти утра весьма проблематично. Что б убить время думаю гиббон утром подойдет :) . |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 35 секунд Цитата:
|
Цитата:
|
Код HTML:
Живу и сплю по утрам всегда практически. |
у Львові є 3 заклади громадського харчування, які працюють цілодобово:
Монтана****, Цісар* і на пр. Шевченка 11**** Монтана (Montana) - Ресторани у Львові Цісар - Кафе у Львові Вдома (At Home) - Бари та паби у Львові |
Нас едет уже 4ро:).
Если кто захочет походить с нами(поводить нас:)) - звоните. Если кто захочет вечерком посидеть где-то, познакомится - звоните. 2 Неон, Если захочешь нас повести на Батут - звони :) . З.Ы. Номер зашифрован в чате :) . |
Ще є Криївка, туди краще не ходити, правда.
Але я незнаю тих іхших закладів, тому порівняти не можу. Може краще і в Криївку. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:33. |