![]() |
вельмишановна львівська вело тусовка двоє хворих на влю голову людей за пів години починають рухатись(від аквапарку) в сторону "дх" траси в брюховичах. якщо хтось має бажання підєднатись дзвоніть 0634794845 і доганяйте нас по дорозі.
|
УВАГА! Роверові новини! :girl_dance:
12 травня 2012, 12:00-13:30 вул. Університетська, біля пам”ятника І.Франка Один з найкращих заходів у Львові. Пропаганда здорового і красивого способу життя. Прекрасні дівчата на роверах у спідничках та з квітами. Концепція: • тільки дівчата; • спідниці, сукні, шалики, капелюшки, кольорові колготи, панчішки, квіточки; • на роверах кошики, в кошиках цуцики, квіточки, яблука, сумочки тощо. Запитання і відповіді: - Чи можуть чоловіки також брати участь? - Можуть, якщо вони вдягнуть спідницю і туфлі на підборах. :) Або ще поряд з фотоапаратом можуть бігти. :) Маршрут в стадії розробки! Далі ділимося на маленькі групи (або на одну велику) і йдемо пити каву у кав’ярню. Якщо маєте питання та пропозиції щодо маршруту та програми в загальному, – пишіть: • 063 357 85 84, freya808@gmail.com (Судковська Анастасія); • 063 07 666 41, alina.voloshynets@gmail.com (Волошинець Аліна) З питань всеукраїнського велопараду: • 097 699 10 38, isbondarenko at avk.org.ua (Бондаренко Ірина) |
Цитата:
|
Тоді бери борд ))))
|
nep4uk, Лишилася Ліда того борда) Весна ж прийшла)
|
Земляки. Я прыгаю в машину и по дороге на Киев буду очень рад видеть вас всех сегодня вечером с 8 +-. Слоун нашел мне хатку где-то в центре, он отпишется. С вас место с пивом и едой. Чтобы все поместились. Много бухать не будем, мне завтра утром дальше за руль.
Неон! Спрыгнешь - прийду ночью к тебе! :beer: |
та без проблем, в мене завжди на готові черговий спальник для екстримальних друзів :)
|
Цитата:
|
Варіант остаточний? Можливо получиться вибратися.
|
чогось усі морозяться...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:15. |