![]() |
аууууу львів зробимо борі теплий прийом ?! посидимо.. пифка попєм...
|
В якій і де?
Відпишіться якщо надумаєте здибатися, я по можливості підтягнуся. Добавлено через 34 минуты Прийму в тимчасове користування дисконтну карточку Драйв-Спорту. Чесність і порядність гарантую :) |
Я тільки що повернулась із різдвяних канікул. Хто, що, коли, де? :).
|
не знаю хто-де, але я вже повернувся до Києва.
|
На Різдво не було нагоди зависати в неті на форумі! тре було дзинькнути на моб, ми теж гуляли всі дні ))) Неон, Джолі, nep4uk, borisimus, як так сталось, але в мене нема ваших телефонів (( чекаю в ПП :friends:
До речі, львів"яни і хто буде у нас 13го січня, є пропозиція сходити на "Рок-коляду" в Р.Домса Етнофестиваль "Рок-коляда" | Афіша | Портал VisitLviv Приєднуйтесь! |
Возвращение блудного попугая )
Кучерявая снова во Львове :) Планирую тут быть до очередных морозов и снегопадов, а с наступлением их - рвану в Карпаты :):boarder: |
2Netka:
0634794845 |
То хто сьогодні з нами на Етно-рок коляду в Домса? зустрінемо Старий-Новий Рік, пива поп'єм... :) приходіть! 20.00год
|
Хтось знає, де у Львові можна поскакати на батуті? Якийсь гімнастичний зал, чи...?
а??? |
в темі про батут був адрес. вулиця керчинська здаєтсья 8. там гімнастичний зал. попасти можна вівторок, четвер 19,30-21,30 і в вихідні з 13 до 15
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:32. |