![]() |
Цитата:
Крім того цей відсоток в значній мірі компенсується цивілізованістю тих, хто не є бидлом. Досить часто буваю у Львові, та в динаміці можу спостерігати, якщо можна так казати, процес дедебілізації міста. Той, хто постійно живе в місті, може не помічати цьої позитивної тенденції, але зі сторони якось краще видно. Із спорудами ціми якось воно дійсно не того ... Але сподіваюся, що це, як "первый блин комом" і помале все дійде до розумного сенсу. Це все моє імхо, та суб'єктивне бачення, але таке воно є. |
С "бидломістом" это вы явно перегнули. В любом городе быдляцтво присутствует, но это явно не повод, что бы его характеризовать таким образом. Львов афигенный город! Самалутший! Вы поедьте поживите в другой город, в Кироворград, КривойРог например, поймете о чем я..
А по теме:парням респект за то , что то делают, но я б лучше в парке Костюшко что-то строил. Во-первых места побольше и нормальный уклон,во-вторых спуск длиннее, в третьих можно троллейбус за место подъемника использовать. Это меня давненько JP (R.I.P.) вдохновил на такие мысли. |
Я очень люблю Львов! :)
Быдла там точно не больше чем в любом другом городе Украины. Лично у меня о Львове исключительно позитивные воспоминания!:good: YouTube |
Народ, враховуючи що зима близько відновлюємо наші побігеньки з біперами. Отже в неділю 9-го об 11-й годині на Погулянці біля ставків(тих що на центральній алеї). Наразі нас троє. Приєднуйтесь.
|
плюсіруюсь
|
Цитата:
|
Цитата:
|
теж прийду паглазєть (біпер віддав). Але буду з чотирьохлапою ісчєйкою замість біпера...:)
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:01. |