![]() |
Мер Полтави побив журналістку, яка сфотографувала ДТП з його участю, — Каплін - Відео
А вчера он чуть сотрудницу не сбил на ПЕШЕХОДНОМ ПЕРЕХОДЕ на этой же бехе.. вот видать Бог и наказал.. |
saleon, я всегда говорил, что это мразь! Без совести и моральных устоев...
Надеюсь недолго ему осталось быть при власти. |
wwa, ЧТД - что и требовалось доказать. Решил сделать ТО перед поездкой - результат необходима замена 2-х передних амортизаторов. И это при пробеге Лансера 45 тыс. и моем довольно аккуратном вождении!!! Ну что тут скажешь : ( И в следующем году дорогам будет "полный П", т.к. в этом году дороги не ремонтировались вообще - что в городе, что в области.
С водоканалом та же история практически - нихрена не ремонтируется в городе. Что с теплоэнерго - не знаю. Естественно, все будут на войну потом списывать. Еще вангую, что, если зимой будут перебои с газом, и, как следствие, с теплоснабжением, то ппц будет электрическим сетям. Все начнут включать электронагреватели и бойлеры, а сети - не резиновые, и так уже работают на грани. |
На Полтавщині приберуть символіку СРСР | Новини на Gazeta.ua
Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук розпорядився прибрати з комунальних установ символіку колишнього СРСР. Про це повідомив заступник голови Полтавської облдержадміністрації Роман Чабанівський. Він зазначив, що Бугайчук підписав розпорядження "Про заходи щодо усунення наслідків панування тоталітарної ідеології колишнього СРСР на території Полтавської області". Крім того, обласною владою створено робочу групу з координації та моніторингу виконання Плану заходів з усунення наслідків панування тоталітарної ідеології колишнього СРСР на території Полтавської області та затверджено її склад. |
|
Цитата:
|
Цитата:
Думаю, это не самое главное сейчас - ломать символику СССР |
Цитата:
|
Цитата:
Да хрен с ними, с памятниками! Они кушать не просят, и голубям счастье. За эти деньги нечего срочно построить? В городе идеальные дороги, ухоженные парки, чистые бесплатные общественные туалеты, удобные остановки общественного транспорта, велодорожки, дуракостойкие и классно оборудованные детские площадки? |
Цитата:
|
У темі 2 додатків
Мы с дочкой тоже поучаствовали в покраске Вкладення 20003Вкладення 20002
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Хотя с последним твоим утверждением согласен.:agree: Цитата:
Цитата:
Но за Лома таки да, - проголосовал бы! Лом, баллотируйся.:wink: |
Стырено с ФБ :)
"Полтавщина. Край зародження українського дзенпохуїзму. Іноді складалося таке враження шо тут в повітрі персен який-то розпиляють. От десь на заході потоп, всі встривожені, а полтавчани садять городи і з видом "нам всьо похуй" несуть передачі мнсникам.Ніяких нєрвов, всьо як обично сохраняєм дзен, садим картоплю і передаєм надувні лодки кому нада. Взимку тут тоже всім було похуй, наскільки похуй, шо мєсні алігархи возили людей на майдан даром. І про це ж ніхто не знав. Отак от з ліцом "мені всьо одінаково" взяли і поїхали волонтерити на майдан. Або от Лубни, за той отпєтий пахуїзм я іноді лубенчан вахлаками називала... А взимку голими руками баби і таксісти стали і спинили і разоружили, автобус з тітушками. Або от в країні война а тут борьба за урожай, кавуни блядь не вродили, корова тільна, порося не росте, хуйова екологія... от і всі разговори. А між тим в магазині банка для здачі "на потреби армії" і до обід вона повна. Сьогодні пенсію давали. Прийшла сусідка питає "Таню, а чо з мене на армію не взяли? Казали шо братимуть і не взяли. Треба шоб брали." Петрович приходив засікрєчєний "ти оце бля знаїш хто на танки собирає?Хочу на танк скинуться. Спиздив у баби тисячу, на пару траків хвате?" Якби ви знали його бабу, ви б діду тут же триждигероя дали. Поїхали в райцентр. Я в футболці від @ukrfishka на ній великими літерами "бандерівка", баби стоять під банкоматом, вчитуються, радіють "от ловко". В райцентрі майже в самому центрі двір, з колодязем, біля колодязя флагшток височенний на ньому червоночорний прапор. Ленін встав і пішов... куди пішов я точно не знаю, але мабуть туда куда йому нада. Замість нього чисте повітря і на постаменті петриківський розпис і "Слава україні" і мужикам біля пивнухи вродьби похуй, але чужого осмикують "оце тіки паруські нам тут нинада!". Якийсь невиносімий край оця Полтавщина... вроді б і похуїзм, а вмєстє с тєм всьо так неоднозначно." |
Это так прекрасно, что я даже возьму в работу.
Только надо накопить подобного творчества о разных областях Украины. Если видели подобные тексты, дайте, плз, наводку. Ну, или сам напишу. Было бы время. Идея ведь отличная. |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:02. |