![]() |
Івано-Франківськ
Дивлячись на цю мерзенну(як на кінець листопада) погоду і не витримавши навали сніготоксикозу, ми з Катеринкою придумали Свято Снігу. Написав слово "Сніг" з великою букви аби він бачив що ми його любим і поважЄЄм.
В програмі святкування шаманим на сніг , дивимся правильне відео і просто жаліємся на різні теми. Дрескод - лижно\бордичний Повний дрескод включає в себе не тільки одяг , а й шолом\маску, екіп (особливо для отримавших нову АРМАДУ;)) дата - пятниця , 19.00 місце - магазин МТВВІВКЕ , що на вул. Мельника збір біля Ратуші о 18.30 для тих хто прийде в ПОВНОМУ дрескоді - шарове пиво від магазину. Заплановано перегляд фільмів АТМОСФЕРА , The way I see it та інші запрошено DJ PUSSY LOVER далі чай.кава, боулінг ( ;)) ) баажано мати з собою каремати чи спальники чи стільці ;) |
Буду
|
і я прийду!!
|
постараюсь :)
|
Интересненько то как :) Это сегодня что ли?
|
Сьогодні
Пиво закупляється, свято наближається! :beer: Прохання не запізнюватися , що б я сама не стояла на асфальті у лижі обута ) PS місцеві папараці вже попереджені:wink: |
Модно буде замість всіх велосипедів у вітрині виставити свої лижі, борди, шоломи:good:
п.с. Тепер я зрозумів, хто такий Пусі Лавер!:dance4: |
дякую всім за компанію!
|
вчора ввечір франківчани випадали в осад при виді зграї лижебордерів в повному екіпі :))
http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../164351443.jpg привиди http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../164351459.jpg під податковою само собою народилося гасло для мітингування :" Більше снігу - менше податків !!" ;)) потім прокрокували стометрівкою до магазину, зручно розсілись і почали прегляд. АТМОСФЕРА ... супервеличезні трампліни , ще більші прольоти... Молодці росіяни та сам фільм мене не запер. А от The way I see it порадував тоннами свіжого снігу і скілінгом райдерів.Ще памятається шо ми їдем на школу до п.Комарова та хай Катеринка уточнить яке рішення ми прийняли :)) |
було дуже круто.
дякую за компанію. Юра, вибач, якщо щось зламали в магазині, чого не зробиш заради снігу :) The way I see it - класний фільм! без лиж я відчув себе білою вороною :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:18. |