![]() |
Миколайчики Нашого Форуму
Стати Св. Миколаєм зможе будь-хто! Правила дуже прості - ви вносите в реєстраційну форму свою поштову адресу, куди вам можна буде відправити подарунок і підтверджуєте, що маєте наміри відправити комусь подарунок у відповідь. Після цього, наш Форум перетасує адреси і кожен зареєстрований учасник отримає адресу іншого учасника, на яку він відправить святковий подарунок.
У нас багато форумчан з інших країн, але не хвилюйтесь - помічники Святого Миколая знають усі дороги і зможуть вчасно доставити ваш подарунок в будь-який куточок Світу Зареєструватись потрібно до 19 грудня і цього дня, всі отримають інструкції на пошту. Усім веселих свят в колі рідних і друзів! Катосимо, бо ми того варті! |
УРААА!!!
|
З радістю буду вже в третє для когось довгочеканним Дідом!
|
@Побратим : Х, разножка, где фото из Ливиньо ... Но все равно Мы тебя ждали.. практически как Новый Год
|
плюсую :)
|
Уря!!!! В юбилей моей регистрации на любимом ресурсе, без традиции нельзя!!! 2 раза внучок бьіл один и тот же. Судьба))))С радостью и в 3 раз отправлю ему подарок))))
|
Хе хе.. кому як, а до мене вже приходив позачерговий форумний "дід" )) Приніс доречний подарунок, правда доця вже половину його злопала. 8-).
Очікую на офіційного )) |
@SOUZmultFILM, от тільки не кажи, що і випила... половину... Ех... маладьож...:crazy::girl_dance:
|
Доречі,то тільки я ще не отримав імені онука/онучки?...(
|
Цитата:
Добавлено через 30 секунд Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:01. |