|  | 
| 
 Миколайчики Нашого Форуму Стати Св. Миколаєм зможе будь-хто! Правила дуже прості - ви вносите в реєстраційну форму свою поштову адресу, куди вам можна буде відправити подарунок і підтверджуєте, що маєте наміри відправити комусь подарунок у відповідь. Після цього, наш Форум перетасує адреси і кожен зареєстрований учасник отримає адресу іншого учасника, на яку він відправить святковий подарунок. У нас багато форумчан з інших країн, але не хвилюйтесь - помічники Святого Миколая знають усі дороги і зможуть вчасно доставити ваш подарунок в будь-який куточок Світу Зареєструватись потрібно до 19 грудня і цього дня, всі отримають інструкції на пошту. Усім веселих свят в колі рідних і друзів! Катосимо, бо ми того варті! | 
| 
 УРААА!!! | 
| 
 З радістю буду вже в третє для когось довгочеканним Дідом! | 
| 
 @Побратим : Х, разножка, где фото из Ливиньо ... Но все равно Мы тебя ждали.. практически как Новый Год | 
| 
 плюсую :) | 
| 
 Уря!!!! В юбилей моей регистрации на любимом ресурсе, без традиции нельзя!!! 2 раза внучок бьіл  один и тот же. Судьба))))С радостью и в 3 раз отправлю ему подарок)))) | 
| 
 Хе хе.. кому як, а до мене вже приходив позачерговий форумний "дід" )) Приніс доречний  подарунок, правда доця вже половину його  злопала. 8-).  Очікую на офіційного )) | 
| 
 @SOUZmultFILM, от тільки не кажи, що і випила... половину... Ех... маладьож...:crazy::girl_dance: | 
| 
 Доречі,то тільки я ще не отримав імені онука/онучки?...( | 
| 
 Цитата: 
 Добавлено через 30 секунд Цитата: 
 | 
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:58. |