![]() |
Вдохновения, новых идей и их бесподобной реализации. Вас приятно читать и лицезреть.:good: С Днем Рождения!!!:dance4:
|
Моему лыжному отцу сегодня шесть лет!!! УРА!!! С Днюхой тебя, ПАПА ЭКСТРИМ!!
|
Чёртовски приятно было родиться почти в те же дни, что и форум. А форум, скажу вам люди, дійсно просто супер - дивовижна дружня атмосфера, якої більше ніде нема. За що я і хочу сьогодні підняти келих - за ту дружню атмосферу та повагу, яку культивують засновники форуму та всі їхні послідовники! Без сумніву, ви найращі! :beer: І без вашого ентузіазму нас би не було тут! Щастя вам та натхнення! :friends:
|
Всіх Вітаю з річницею форума, дякую всім за організацію цього чудового форума. Форум просто бомба!!!
|
Цитата:
http://ion.co.ua/i/old_elan.jpg |
Будьте!!!!
Здаётся мне, что рановато начали поздравления ведь вроде 23, я так понял? В любом случае, хочу сказать что ВЫ - КОМАНДА:good:- смогли устоять, пережили всякие трудности, обзавелись друзьями и продолжаете радовать нас лыжников своим детищем!!!!! Так Держать!!!:Yahoo!: 6 лет это не много, но и не мало уже......Развития, успешной работы и хорошего отдыха!!!! С Днем Варенья!!!! Будьте еще много и долго!!!!:beer:
|
Вітаю з виходом з дитячого садочку, забавки закінчуються, команда зформована. Тепер в школу, там де старшекласники будуть наїзжати.
Бажаю вам, і нам завжди залишатися комадою, з успіхом проходити тяжке навчання, яке ще попереду, гордо вистояти переломний (підростковий) вік, і втерти носа старшокласникам. :beer: І не бігайте нікуда, як смайлики в розширеному режимі, будьте завжди на своїх місцях. :wink: |
Старшеклассники идут в лес. Школу сделаем свою. Мы привыкли быть во всём первыми. Я имею в виду генерацию и воплощение идей.
|
ааа... а я тож памятаю форум ше в голубеньких тонах :))
2Ден... в вересні перший раз в перший клас ?!? :))) |
В вересни нету снега! Пойдём все!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:28. |