![]() |
[QUOTE = Sheridan; 30973] А навіщо ти перечитуєш свої пости, а? [/ QUOTE]
Собираюсь издать полное собрание сочинений :D:D А если серьезно, лишний раз убедился, что программы - переводчики полная фигня! А мне оболочка форума на украинском понравилась. Я бы так и оставил. |
:D А я думаю, чого це раптово ВСІ українською заговорили. І навть не зауважив що й Форум отримав ураїнські кнопочки, крім "Відповісти", "Отпаравіть швидкий" ну і т.д. Ден, це ти для НАС, "щирих українців" свято влаштував? :wink:
|
вітаю всіх з Днем Незалежності!
Стосовно форуму українською, то добре, що лиш на день, а то переклад кострубатий. Хоча ідея класна - видно, що Закарпаття - щось таки Україна: aha:: agree:: D: D от би було прикольно на день нашої Незалежності в нет вірусну програмку запустити - З українізації всіх російськомовних сайтів ... ото би прогриміли на весь радянський союз! |
Спасибо за поздравление! :)
Взаимно! :friends: |
[QUOTE = Sheridan; 30973] А навіщо ти перечитуєш свої пости, а? [/ QUOTE]
так, для себя, чисто поржать :D а я ухожу в подполье до завтра, когда мой мозг уже не будет выворачиваться наизнанку :) |
Слава Україні!
|
Мене порвало на дрібні какашки ...))) Всіх зі святом ...: beer:
|
Слава Україні, Слава навіки, незалежність назавжди. Дуже хтілось би святкування цього свята на одному рівні по всій Україні, а форум по "нашому" класно-приємно виглядає, хтілось би так лишити!
|
Только, вот, нсчет кнопки "Жалоба" - это же на рассово верном нам языке "Траур" будет...
|
Цитата:
суть в том,что болезнь прогрессирует и лечить ее ни кто не собирается,так как - ох как трудно и болезнено!да и спизд..ть нема шо! и если б не "теневая экономика",то было бы не до парадов... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:37. |