![]() |
@sanyana, то я досі до кінця не зрозумів - ви катали тіко один курорт, чи по всій долині - від Фюгена до Хінтера?
|
Цитата:
Цитата:
А шо робити? Емоцій море! Вражень ще більше! Як це все передати??? Я так розумію, що курорт один: Zillertal official guide to Zillertal, Hotels Weather, Infos А зони катання різні. Ми катали в: 1. Хохфюген/Хохцілерталь skimap Touch 2 - intermaps :: making maps smarter 2. Маєрхофен skimap Touch 2 - intermaps :: making maps smarter 3. Хінтертукс skimap Touch 2 - intermaps :: making maps smarter 4. Цілерталь Арена skimap Touch 2 - intermaps :: making maps smarter Нумерація по "дозі щастя" на мою душу. 1-а сама душевна і різнопланова!:girl_in_love: 2-а сама велика і різнопланова!:Bravo: 3-я сама висока і з широкими трасами (рай для карверів). Але без дерев.:( Що мене особисто пригнічує. 4-а сама хз яка.:unknown: Бо впали хмари і більше десяти метрів навкруги я нічого не бачив. От реально не знаю, що ще написати... Знову туди хочу... Бо там розумієш, що значать фрази: "Створено для людей!" і "Дозволено все, що не заборонено!":cry: І цеє... В Маєрхофені є ВСЕ!!!;) |
Мені найбільше сподобалися Хохціллерталь та самі верхні справа на Хінтертуксі. Може тому, що у сонячну погоду були там. У принципі, кругом переважають реально червоні схили, і ті, що на схід-північ - доволі жорсткі. А увечері вони вже як гладесенька бетонна стіна, за яку хіба що льодорубом вчепишся. На Арену не їздили, бо то є суто спортивна рекреація, уся червоно-чорна - ніг своїх і голову шкода. Якщо розглядати її для ковзання у пухляку - то х.з., воно не моє, шкода часу
|
Цитата:
Цитата:
Отой "вєльвєт"... може теж "не моє"! Але фіг коли я буду шукати, як і де його об'їхати...:secret: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:12. |