![]() |
По радіостанціям зрозуміло, кожен бере, що має :pleasantry:
Що по школам? Раніше Актив-Спорт та АСС відписувались, щодо можливості проведення занять. Судячи зі списку, з АСС таки хтось їде. Чи можна якось гарантувати собі місце у школі? Які тренери будуть присутні? :newschool: |
Цитата:
|
мені прочиталось :"єто не сутенеры"
треба бути уважнішим )) Добавлено через 41 минуту Цитата:
так , АРМАДА. Під Ваші лижі Ясна має купу км готових трас , а під АРМАДУ ще купу кулуарів та трасу СПРАВЕДЛИВИЙ МОГУЛ. Ден буде везти щось нове на тести. |
Есть 2 билета на поезда:
99-й (15:24) поезд Киев-Ужгород на 03.03.12 (вагон №8 место №27) 14-й (21:45) поезд Ужгород-Киев на 10.03.12 (вагон №8 место №32) До пятницы они у меня, в пт после обеда поеду сдавать. |
Цитата:
ps: кстати, всем привет) удалось в последний момент заскочить на подножку уходящего поезда вместо ребят, что отказались =) |
Цитата:
|
завтра мають дати візу . Якщо все так і станеться , то тусую на Букі до 3 березня, зранку їду додом , збираюсь , вночі зустрічаю двох попутчиць з м.Чернівці і газуєм на Ужгород.
тойво , може треба ще когось забрати по маршруту Івано-Франківськ-Ужгород ? маю ще , по крайній мірі, пять вільних місць. |
СКОРО ЯСНА!!!! СКОРО ЯСНА!!!! СКОРО ЯСНА!!!! СКОРО ЯСНА!!!! СКОРО ЯСНА!!!!
:Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!: РЕБЯТКИ! Скоро ОБНИМАШКИ, СЕЛЕБРЕЙТ и незабываемая КАТАЛОЧКА))) ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! https://lh6.googleusercontent.com/-n...2/P1010738.jpg з.ы. а у меня ваще виза есть? :oops: |
завтра буде , я питав ))
|
Юрко :) то справдi я ) бухнем-катнем)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:19. |