![]() |
Итак, Funcarver, Edelweiss, Sheridan, Deep Silent, Admin, Slavic, Alexxey, Booldozer...
Кто ещё будет под дождём на Буке субботу-воскресенье? |
Цитата:
на выхи будет хороший тест мембран на водопроницаемость,если тока в пятницу всех не смоет есть опасность подтопления снег+теплый дождь:( |
igrus, ты не? Я бы пообнимался в конце сезона... Кстати, очень жаль, что, блин, ты так далеко. В теннис бы зарубились, эххх....
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Вкладення 1280 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
АААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! Погода исправляется!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
2Sheridan: де ?!?! тиць
|
Цитата:
Ну и по погоде - они обновляются раз в 6 часов. Смотри Windguru. |
та я вкурсі....як не крути але Snowforecast провірена кантора :)...
|
щойно залізла на форекаст і приємно здивувалась: після суцільних опадів на всі відхідні в неділю взагалі сніг передають!!! їм, певно, Буковель нехілий відкат забашляв за такі картинки...))))
|
Цитата:
ну а загар это на грунте, тоже есть :aha: |
:Yahoo!:дуже щаслива від вчорашньої зустрічі з форумчанами. надзвичайно приєсмне враження від знайомства з Шеріданом, чесно кажучи, нє ажидал, нє ажидалл... я думала,він товстий серйозний дядько, та де там - зовсім інший!!! добрий і якийсь особливий...:angel:
посміялись вони з Марго над моїми рукавичками... я ж купувала,бо мені колір сподобався- форумний такий,а розмір був тільки один. от що значить не слухатись чоловіка... він теж наді мною сміявся.:cry: а ше водин голос опустили форумну нашивку буковеля.:bad: приєднуюсь, нє очєнь. а шо дєлать? :unknown: будем томитись в чеканні від чогось особливого і неповторного від екстріма. так пообіцяв Ден. не думала, що Едельвейс така досвідчена- минулого разу склалось враження, що то вісімнадцятилітня дівчинка, студентка, яка собі модно і бомбезно катає... от що спорт робить з людьми (або Фанкарвер:air_kiss:) зелені вчора були всі в роботі- вони змагались, знімались і спокушали... змагались за перемогу, знімались на відео,а спокушали злодіїв залишеними на сонці лижами з блискучими краями... теоретично будь-хто міг підійти,перезути своїлижі в їхні і поїхати. :bad::bad::bad: містер МЧС форевер приємно посміхався і навіть підійшов привітатись! привіт!а Діпсайленту хтось наговорив,що він захудий і до спорту не годиться:bad:. треба буде наступного сезону якого лома роздягти і запропонувати Діпу широкі балонові штани, котрі б приховали його статуру і дивовижну пластику при катанні. :aha: просто заглядісь!!! всім ще раз привіт! |
Цитата:
На рахунок Діпа - як казала моя старша подруга, "добрий півень має бути худим" :ok:, так що треба було сказати їм усім, щоб перестали діставати хлопця, - всигне ще заплисти жиром. Я от всіх своїм знайомим хлопам постійно докоряю, мовляв, у спортзал пора, а то їм скоро ніякі лижі-беккакнтрі чи піші погоди Карпатами не допоможуть :acute:. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:49. |