![]() |
+1)
|
Однозначно +2)
|
Скіпаси на центральні бугелі Драгобрату вже придбані, Буковельські є старі ще на кількість підйомів:), тому до зустрічі на схилах
|
Треба буде відновити цю традицію, але на жаль не зараз:
Intersport Testival 2025 | Stubaier Gletscher |
@Leonidas, маю надію, за стільки років там змінилися чуваки, які видають лижи. І я зможу поїхати теж. Бо останні років 7 чи 8 я там персона нон грата. Повбивав об скелі пару пар )))
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Мій розклад на сезон 25-26 року, це те, де вже заброньовано житло
6-13 грудня -Доломітові Альпи, Селла Ронда, є місця у тур та на навчання 13-20 грудня Штубай, чергова школа у Томаса 20-27 грудня Доломітові Альпи, все зайнято 3-10 січня -Доломітові Альпи, Селла Ронда, є місця у тур та на навчання 10-17 січня - Доломітові Альпи, Селла Ронда, є місця у тур та на навчання 17-24 січня -Доломітові Альпи, Селла Ронда, є місця у тур та на навчання 21-28 березня -Доломітові Альпи, Селла Ронда, є місця у тур та на навчання 28 березня-4 квітня -Доломітові Альпи, Кронплац, Драй Ціннен, Кортіна, є місця у тур та навчання Лютий та квітень - може ще щось перепаде. Як показав досвід у Штубаї прикольно навіть у травні, фото саме травневе Кому цікаво і хто має можливість - приєднуйтесь до :slalom: У цьому сезоні кататимусь з новою Гопрошкою на бестолковці:secret: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:18. |