![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
так я нічого не кажу :)
тепер сиджу і надіюсь що бука протримаєтсья до 8 числа... а то в цьому сезоні 2,5 дні катання :( |
мда, нефарт :(
в гори йдеш в квітні? в мене боржок минулорічний перед квітневими засніженими/заболоченими бескидами... |
2 Neon & Irish
:friends: поки ніхто не побачив=))) Горнолыжный Форум - Смайлы Добавлено через 1 минуту :shock: шоза "Смайли"? |
Цитата:
|
Цитата:
Антон, а чому ти вдома? Ти хіба не мав бути на 2-му етапі Freeride Cup'у, який зараз під Говерлою проходить? Чи я щось пропустила? |
ше зліший офтоп, а ніж в Джолі :crazy:
та нічого не пропустила...просто тут багато факторів наклалось... ps так як цю тему можна було закривати після поста Рейна, тому вона прлавно перетворюєтсья в колибу :) |
Цитата:
Стосовно теми, моя думка: закрити - ні, почистити - так :agree:. Що і зробимо за деякий час. Не знаю як хто, але я точно збираюся наступного тижня, так що, думаю, спишемося ще у цій темі :agree:. |
Сегодня в Пилипце грустно, дождь смывает остатки снега на трассе (впрочем мы туда и не ходили). Выше леса снег мокрый, но ехать можно. В лесу снег слежался, можно цепануть ветку или камень.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:20. |