![]() |
Цитата:
Скоро треба буде голосування робити, з такою кількістю різноманітних точок :). Цитата:
Загалом, у "Лівому березі" може бути те саме - там по п"ятницях з 21:00 концерти. |
ОЙ-ОЙ-ОЙ!!!
Лохонулась!!! На даты не глянула :oops: В пятницу на 20.00 там живой концерт - клавиши, саксофон, барабаны, бас-гитара ) |
А як на рахунок Жидівської кнайпи, Синьої пляшки (хоча, очевидно, що там вже все зарезервовано) чи Масонів?
Кумпель, здається, хорошим варіантом :) Я б також із вами зустрілась - хоча б чуть-чуть познайомитись з чудовими людьми :) |
Цитата:
"Синя пляшка" - кльових заклад, але ми туди не всунемось, там неможна рухати столи, бо АНТІКВАРІАТ!!! :( Я підтримую - "Крива Липа", "Хмільний дім Роберта Домса", "Дзига", "Лівий Берег"... Але в "Липі" такий карпаччо!!! ням-ням :girl_in_love: |
Цитата:
|
так народ
Мы сходили в Левый берег и забронировали на пятницу столики на 15-20 человек, на 19-00. В Дзыге тоже были, но там в пятницу фуршет... Ден, в КУРЯЩЕМ зале:agree: ок? |
Цитата:
Тепер по справі. У шапці теми вивісила список тих, хто збирається прийти. Усіх, хто у нього не попав, і особливо новачків, яких ми особисто не знаємо, прохання відписатися у темі, сказавши "Я хочу" :D і вказати нік з іменем. Цитата:
|
Цитата:
|
Взял билеты на поезд, так что точно приеду! :beer:
Туда: п091, в14, прибытие 06:33 в ПТ Обратно: п044, в03, отправление 21:27 в СУБ P.S. Укрзалiзниця :evil: P.P.S. Зато успею покатать на роллах утречком ПТ. |
Дрес-код - лижний костюм? :crazy:
|
Цитата:
|
берем солнечные очки - разгоняю тучи :wink:
|
прошу пардону за мой фрэнч
слабонервным лучше сразу пропустить и не читать шо за нах? ну бля, ну неужели нельзя было в субботу!? |
Теперь есть повод взять лыжки вместо роллов! :mosking:
http://extreme.com.ua/forum/events-m...b-contest.html |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:40. |