![]() |
Цитата:
Сами идем кататься к себе во вдвор в наш мини-парк)) |
Цитата:
Но если это не отменяет м.маселко, то придется Санчеса брать с собой! |
хто зі Львова їде пятниця-вечір/субота-ранок?
|
Славік, я їду)))
|
А я не їду... І мені від цього сумно-сумно.
|
Цитата:
|
шукаємо з Lordom попутчика ще одного
шоб на бензин скинутись |
нас - 2, не виходить
|
2Зебра.Истинный массажист стоит выше плотских утех,ибо прорабатывая мышечные фасции и нервные окончания одержим он целью-восстановить баланс физического и духовного тела индивидума!!!Пы.сы.А пафосно-то как!:ROFL:
|
Цитата:
|
Всім привіт.
Щось ми з Irish'ом трохи тормозимо :( Збираємось виїжджати в суботу зранку. Є невеличка проблема, ми не зарезервували а Подобовці ніякого житла :( Є два питання: - чи може хтось помогти/підказати з резервуванням? Просто я дзвонив в ту "Казку" і там вже все зайнято, а інших місць я там не знаю. - чи під зарезервовану хату можна проїхати на машині з низькою "посадкою"? Тобто, яка там якість доріг? Якщо хтось зголоситься помогти, по пишіть будь-ласка в приват свій мобільний, або наберіть мене 066 735 08 26. Буду дуже вдячним. (а то поїздка під загрозою :( ) |
Я уверен, что на месте можно будет всё решить.
|
Цитата:
дозавтра подумаэмо щось ви коли думаэте їхати? пятниця чи субота? |
ми маєм на 81-й поїзд квитки, виїжжаєм зі львова в суботу десь о4-й ранку ... я б їх здав і поміняв на варіант добирання більш комфортного (пізніше виїхати, шоб довше поспати)
але якшо у вас нема довгого бокса на машину - тоді 4-м людям з лижами буде важко поміститись ... |
Только что звонил в Подобовец - снега аж 10см в селе, но продолжает падать. С учетом таких раскладов кто какие лыжи собирается брать? Жалко скользяк...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:52. |