Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наши Встречи (https://extreme.com.ua/forum/63-nashi-vstrechi/)
-   -   Наші зустрічі: Руна - Пикуй 15 - 17 июля 2011 (https://extreme.com.ua/forum/nashi-vstrechi/9519-runa-pikui-15-17-iyulya-2011-a.html)

Андрiй 19.07.2011 20:13

У темі 1 додатків
Про Євросоюз всі задовбали - а ми вже в Європі живемо... (с) Бджоли.
:acute:

Андрiй 19.07.2011 20:28

P.S. Забув про тест-драйв!!! Рівненські сірники не пройшли випробування! КПД нижче 20%!
Пропоную бан рівненським сірникам!!! :punish: :acute:

Karmen 20.07.2011 13:00

Останньою коротенько відпишуся я - на роботі цейтнот, не вигрібаю.

З погодою нам повезло неймовірно, з Бескидського хребта і самого Пікуя було видно захопливі краєвиди аж до небокраю! :girl_in_love:

Цитата:

Коментар від Falconerwing (Коментар 128893)
что за три горбика видно с Руны но не знаете, что видно с них Я думаю это повод

Цитата:

Коментар від Matrix_grek (Коментар 128944)
Надеюсь скоро увидимся где-то в техже местах

Агась! :agree:
Дякую ВСІМ, буду рада новим пригодам і новим краєвидам у Вашій приємній компанії!

Цитата:

Коментар від Matrix_grek (Коментар 128944)
Марьяше за поддержку в течении всех подъемов

Тобі дякую за підстраховку, коли моє коліно категорично відмовлялося зі мною дружити.

Фотіка у мене на цей раз не було, тезисно приколи і спогади походу:

- сАбака-барабака, яка провела нас від Лумшор аж до Полонини Руни, пленталася під ногами і гавкала на відстаючих :)
- Десь тут була стежка...
- Мазатися антипригарним кремом? Нееее, це позор, це не по-пацанськи! (Вожді краснокожих, а покажіть лічіко :girl_haha: )
- Коли Кромвель висадився в Карпатах... :mosking:
- Гра "Хто перший": А хто з нас перший... (пішов в гори, катався на велику, побачив комп, поїхав за кордон, купив китайську річ і т.д.). В більшості номінацій всіх порвав Андрій, який щось там робив у 1980, коли половини з нас ще на світі не було :)
- Продовження гри "Хто перший" - "Ностальгічні спогади дитинства": А пам’ятаєте... (велики "Аист", "Салют" і "Тиса"; "Рабиню Ізауру"; чеський "Вечернічек" (для незакарпатців - у нас показували чеську вечірню казку, яку всі дивилися заради офігенної заставки); діснеєвські мультики, і зокрема "Утки! У-у!" :crazy: )
- Рівненські сірники
- Deuter! (З характерним прононсом Рижого :mosking:)
- Ловля світлячків
- А Ви пробували спати в палатці на похилій поверхні? :crazy:
- Відкриття походу: сливовиця - зе бест ліки від болю в коліні, якщо її правильно застосовувати :wink: (Рижий і s_som спочатку чуть не скинули мене з Пікуя за розтрату казенного майна, коли побачили, що я своєю порцією розтираю коліно, а потім хотіли повісити на найпершому дереві за швидкісний спуск :D )

Андрiй 20.07.2011 15:15

Може зимовий підйом на Пікуй?:dance4:

Falconerwing 20.07.2011 15:18

Я лично очень даже за, Всеми руками и ногами:friends:

Андрiй 20.07.2011 15:28

Цитата:

Коментар від Falconerwing (Коментар 129021)
Я лично очень даже за, Всеми руками и ногами:friends:

Живы будем забредем!
Готовь людей где-то на вторую половину января, февраль. В то время там снега под 2-3 метра.:snezhok:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:54.