![]() |
Obermeyer Katahdin Shell Ski Jacket (Men's)
У темі 2 додатків
Obermeyer Katahdin Shell Ski Jacket (Men's) | Peter Glenn
color: Mineral Green/Bing size: M (проте більше схоже на L) Приїхала зі штатів. Продаю так як не підійшла розміром :( Як на мене то підійде чоловікам ростом вище 174см + 7см і не зовсім худих, так як куртка доволі широка. Ціна мені вийшла 152 доларів проте торг можливий. тел 0979І78О69 |
up up
$135 |
нова ціна
1000 грн |
Нагадаю, що куртка абсолютно нова, з бiркою)
Дешевше нiж на cайтi, з самою низькою цiною яку знайшов при купiвлi. Про доставку взагалi не згадую, щоб не погiршувати собi настрiй) Розмiр - блище до L, доволi широка. Цiна 950грн |
в Карпатах сніг!!
900грн)) |
!! 880 грн !!
|
нова ціна
800грн |
Если носить в городе, то при какой температуре в ней комфортно?
|
Як ви певно прочитали вже на сайті, в ній не має ніякого утеплючого шару.
Якщо її використовувати не зимою (в комплекті з термою і флісем), а весна/осінь, то, принаймі я, в рюкзак всерівно закинув би фліску на прозапас. Проте матеріал куртки і її пошив дуже схожі на мою стареньку "Вольфскінс" - тож можу сказати що при наймні спочатку (не після ен-надцятого праня) куртка вас дуже порадує як абсолютний віндстопер і в дощ дуже дуже буде хорошою. Проте, я цього гарантувати не можу, так як, на жаль, з вказаних вище причин я єю не користувався. Можливо на наступний лижний сезон я замовлю таку ж на розмір меншу. ---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:07 ---------- Температура комфорту, до того ж в місті (там пригнув в метро там в маршрутку) - тут певно у кожного по своєму. В принципі, по своїм властивостям вона скоріше не призначена для зігрівання. За це відповідає те що буде під нею. Її задача - закрити від вітру, відбити воду ну і закрити низ від попадання снігу. Якось так |
Нова цiна
750грн |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:20. |