![]() |
вдогонку
http://photo.qip.ru/photo/jurabike/1.../177049659.jpg катав в суботу з рятувальниками, кажуть що за сезон ні одного смертельного випадку чи складної травми голови. Не те що раніше... |
Цитата:
Так, надо аву сменить... катаю исключительно в шлеме, всех настойчиво агитирую всех катать в шлеме, а на аве шапочка.:oops: |
Позавчера, впервые за много лет катания на Буке, при падении ударилась головой оооочень сильно, даже сознание потеряла на некоторое время. Если-бы не шлем, то все закончилось бы плохо, а так только руку ушибла.
Еще раз голосую за шлем! |
Надел шлем и больше никаких шапочек!
|
|
In Soviet Russia beard wears you:D
|
Шлем Rossignol и очки Окли
|
блин, ну так и думал. Очередной набиватель постов.
|
Ему ничего не светит, если ты прав :)
|
У темі 2 додатків
Handmade Робив тільки для правил биковелю. Похідна оригінальний шолом пілота винищувача, шипи справжні і гострі )
|
Цитата:
|
Та ні не тролінг а правда, а шипи по стайлу в мене на кріпленях трохи менші стоять. Ти правий дійсно схоже на неадекватність, та реально він дуже страшний, але я в ньому не катаю я його так, шоб на буковель пустили. Саме цікаво шо мене туди пустили в ньому. Зрештою получився ну дуже оригінальний банячок.
Пробачте за творчий і неадекватний підхід. |
а тепер краще подумайте, що буде якщо Ви нечайно зловите кант і вдарите якусь малечу?
|
|
Жалко парня.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:24. |