![]() |
а при чому тут "блин" ??
Нормальне правильне рішення, в Польщі прийняли наказ згідно якого дітям ЗАБОРОНЕНО бути на схилі без шолому. Тобто людей активно готують до 100% носіння захисних шоломів. Мої обидві доці та дружина катають ТІЛЬКИ в шоломах. Я турбуюсь за їхню безпеку а інші люди відносятьс ядо цього халатно чи з недовірою. Таку ж темку я створив на львівському автосайті - дехто пише нісетніниці. Якщо кому цікаво - пробіжіться... Форум львівського тюнінг клубу • Перегляд теми - Шолом для зимового катання теж саме можна писати про пски безпеки при їзді на автомобілі... |
Собрались друзья в Карпаты. Буквально в день отъезда купили по моей наводке шлем своему 10-му сыну. Сейчас по приезду отзвонились: отдохнули супер. Был один момент, когда малого снёс бордер. Поблагодарили, бо им страшно подумать, если б он был без шлема...
День прожит не зря:dance4: |
У темі 4 додатків
Шлемы рулят, во-первых безопасность, во-вторых комфорт, в-третьих есть шлемы с которыми ни одна шапочка не сравнится (на фотках мой кореш, шлем моей жены, к сожалению на мой казан понравившийся мне шлем не налез, купил черный, собираюсь отдать на аэрографию).
|
Цитата:
Причем, белое. Ну хоть светло-серенькое... Где. |
Я думаю, оптимально будет купить понравившийся шлем, потом задействовать рукодельницу для создания шапочки в нужной расцветке и с понравившимся узором.
:-) |
И на голове получится пятисантиметровый в толщину стенок нарост. Не очень симпатично.
|
У темі 1 додатків
Долго выбирал, так что-бы к куртяку и штанцам подходил и наконец-то таки купил TSG Gravity
|
Всем, кто катает в шлеме респект и уважуха! Давно созревал, но после того как начал катать на Буке, решился не раздумывая. В этом сезоне наконец-то купил и себе (GIRO G10), и жене (DAINESE Air Soft Touch). Маски здорово легли по контуру с шлемами. А это тоже очень важно.
|
Я себе давно купил велосипедный фулл-фейс для полетов. На выходных попробовал покататься, маска легла идеально.
Я больше без шлема и маски на склон не выйду. |
Нові заходи запобіганню травматизму на схилах.
Шановні відпочиваючі, з метою профілактики та запобігання травматизму на схилах, повідомляємо Вас про введення наступних заходів безпеки. Вже в цьому сезоні прохід на витяги та катання без захисного шолома дітям до 16р. суворо заборонені! В наступному сезоні наявність захисного шолому стане обов’язковим для всіх відпочиваючих без винятку. Ми за безпечне катання. Безпечне катання - це, передусім, наявність захисного шолому! Бережіть власне здоров’я, та здоров’я своїх дітей! Відносьтесь до гірськолижного відпочинку з відповідальністю. Нагадуємо, що в прокатних пунктах ТК «Буковель» захисні шоломи видаються безкоштовно! Бажаємо Вам безпечного та приємного відпочинку! Втр, 2011-01-25 16:40 Нові заходи запобіганню травматизму на схилах. | Буковель. Гірськолижний та SPA курорт №1 в Україні. Карпати. Зима |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:42. |