![]() |
Цитата:
|
А мені ще розповідали, що вона традиційно кругла (восьмикутна). Покрівля конусоподібна з діркою нагорі і дашком, що служить для витяжки. Вогнище відкрите і по центру. От кругом того вогнища можна собі і уявити посиділки з розмовами і т.п.
|
Цитата:
:http://extreme.com.ua/forum/member-a...rynzy-syra.jpg http://extreme.com.ua/forum/member-a...rim-banush.jpg |
Все правильно, я не дарма вчилася на географічному 5 років :mosking:. Тобто я знаю, що таке колиба у горах (навіть якось довелося ночувати у ній під час дощу). Просто в мене було питання більш конткретне: як сприймається термін "Колиба" у рамках гірськолижного форуму? Тобто про що можна говорити у гілці під назвою "Колиба"? Це й мало б інтригувати відвідувачів.
А загалом дякую за цікавий екскурс у побут однієї з карпатських етноменшин :good:. Думаю, всім було цікаво це прочитати. Бо на скієрі мене і Irishhighlander'a за подібні екскурси у історію та доводи явно сприйняли як націоналістів :mosking:. |
Я бы сказал, что "колыба" - это подходящее название для туристического сайта или целого форума. Для лыжебордеров более характерны "генделики":).
Ведь мы и так разговариваем и обсуждаем что-то во всех темах. Ключевой момерт - что это ФЛУДОВАЯ тема, для одной, или нескольких реплик. Из которых, МОЖЕТ БЫТЬ, родятся стоящие темы, как сказал Sheridan. |
"Колыба" как-то мне кажется новичкам ни о чем не скажет
"Флудорезервация"! вот))))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Голосовал за "Прочие разговоры", чем меньше претензий на оригинальность - тем лучше, имхо
В современном понимании горожанина колыба - это генделык в карпатском стиле, который топится по-черному, потому в нем дымно и грязно. Это место, куда идут выпить... вот таки ассоциации с "чемпионским" названием ПС2. Я ночевал как-то в настоящих колыбах зимой - крайне неприспособленное для зимы помещение, из-за щелей в основном. Задушевности - ноль, к разговору никак не склоняет |
Я тут сиджу і скучаю.
Думала просто десь щось понаписувати, а потім зрозуміла, що вот би ту нашу довільну тему прямо зараз відкрити. Я би з кимось поспілкувалася на хороші лижні теми з нормальними об"ємними постами. І раптом зрозуміла, що якщо її так грузитимуть всі, як ото я, що сиджу тут і скучаю, то в тій темі знайти щось буде нереально. А чи реально організувати і вести щоденник для такої теми. Наприклад балачки за день, чи за тиждень будуть групуватися. І відображатимуться в такому стандартному режимі тільки останні. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:19. |