![]() |
artemkrot можеш виїзжати тобі заканало) Прогноз состояния снега и погоды в Pylypets на 6 дней на высоте 800 m (c) Snow-Forecast.com :good:
|
Прогноз погоды на всех сайтах уже перечитан вдоль и поперек по два раза на день. Уже нет сил сидеть дома....
|
Уважаемые форумчане!
Любовь к горам и лыжам победила здравый смысл, и принято решение ехать! Завтра вечером выезжаю из Киева, 03 января буду в Пилипце. Так как на данный момент никакой информации по состоянию снега и катания не поступило, кто хочет, пишет мне в личку свой мобильный, я послезавтра обязательно отзвонюсь и доложу обстановку так сказать с поля. (тут свой моб. оставлять не хочу, интернета там у меня не будет что бы выложить фотоотчет). |
Є три вільних місця в машині до ПДБ . Виїзд з Київа 06.01. вранці. Можу довезти до Пилипця , якщо гарно попросите:)
|
Цитата:
Собираемся 6 января хотим выехать, но не знаем как, там со снегом. Если не не трудно, перезвоните по номеру 0972554410, как там со снегом Спасибо |
Цитата:
|
Повний Пилипець на НР.
Це...це був повний Пилипець! Але в контексті повного ацтою!
Це була сама "афігенна" 5-денна поїздка на лижі! НЕ КАТАВСЯ ЖОДНОГО ДНЯ! Були в період з 29 грудня по 2 січня. Тільки в ніч за 29 на 30 посипалось трішки муки з неба. А всі інші дні можна було спокійно проводити уроки астрономії, жодної хмаринки. Пилипець нас зустрів...ось...так: http://extreme.com.ua/forum/member-j...2-dsc-6056.jpg http://extreme.com.ua/forum/member-j...3-dsc-6059.jpg На другий день всетаки зібрався духом і пішов нагору, в холосту...з санками! :crazy: Сніг на горі є! Спуститись...впринципі...можна аж до 7 пілона кріселки. Нижче верхньої станції бугеля починається суцільна льодова підошва, з численними признаками місцевої флори. На бугельному підйомнику організували підсадку. З наших, хто вміє кататись...ніхто не наважився взяти своє спорядження і піти його вбивати! Та й загалом ентузіазму було ноль. Новачкам було ж в кайф на прокатному :pardon: Загалом замінили час на алкотреш, покер. І та...якщо хтось раптом бачив трьох придурків які лізли на замерзлий шипіт з велосипедами...то...це були ми))) P.S. Коли виїжджали з Пилипця, все небо було затянуте густими хмарами. 30 км від Львова нас застав сильний снігопад! :snezhok: |
Цитата:
|
Цитата:
Может придет "счастье" и в Украинские Карпаты! |
Цитата:
І лізти туди в одиночку, без досвіду? Ні...дякую :) Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:24. |