![]() |
підкиньте свіжу інфу з ПЛП! Сипле білий? Схили не підмерзли?
|
У темі 1 додатків
Минуту назад разговаривал со знакомой, которая сейчас там, - снега валом.
Вкладення 17891 Думаю, в ПЛП не хуже. |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Дуже свіжа фота )
|
Хто їде завтра з Ужгорода в Пилипець ,і має одне місце "хоть стоя хоть лежа" пишіть в лс.Буду дуже вдячний.транспорт знайшовся...
|
Вчера Пилипец порадовал свежим снегом, прекрасной солнечной погодой. Все склоны завалены снегом, но правда с утра вверху было жестковато, но к обеду все нормально, трасы проретрачены.
Очень порадовали цены на большом бугеле - их оставили на уровне будних 1 подъем - 12 грн 3 часа - 80 грн 1 день - 130 грн 2 дня - 220 грн. Снега много, все подъемники работают, до следующих выходных точно хватит. |
Cегодня в Пилипце погодка была супер :Bravo:трассы супер :good::skiing:
|
|
На выходных было очень неплохо. Свежего снега не много, но на два дня хватило в лесу катать по нераскатанному. Ратрак им конечно поломать нужно, т.к. пользоваться они им не умеют и только поганят трассу-вся в грудках и ямах.
|
Цитата:
Були там в суботу. Невеличкий пухкий шар снігу до 5 см, який здуло миттєво (притому що ми на підйомник завалились в першій п`ятірці). В основному народ катався по одному маршруту, де пройшовся ретрак, зірвав льодову корку і відкрив хороший, втрамбований сніжок в перемішку з льодяними валунами. Каталось гарно, але жостко... Про ліси нічого не можу сказати, так як вперше відклав свої широкі лижки...і побалувався на борді...:oops: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:11. |